Gezond eten voor busy girls

Gezond eten voor busy girls. Soms heb je het zo druk dat je geen tijd hebt om gezond te eten. Maar met deze tips van Lauren Conrad lukt het wel.

Gezond eten voor busy girls

Gezond eten voor busy girls. Pff soms heb je het zo druk dat je echt geen tijd hebt om een gezonde maaltijd klaar te maken. We get it. Maar vergeet niet dat het erg belangrijk is om goed te eten, zeker als je een druk schema hebt en je wel wat energie kunt gebruiken. Modeontwerpster en schrijfster Lauren Conrad weet er alles van en deelt haar beste tips op haar website laurenconrad.com. En die nemen wij natuurlijk graag over.

1. Maak een planning

Bepaal iedere week van tevoren wat je elke dag gaat eten en zorg dat je de ingrediënten al in huis hebt. En als je vanavond uit eten gaat, check je alvast de menukaart om te kijken wat het gezondste gerecht is. Scheelt tijd en getwijfel.

2. Kies voor echt eten

Kies voor maaltijden en snacks die gemaakt zijn van pure en eerlijke ingrediënten, dat is veel beter voor je gezondheid. Klinkt logisch toch? Maar je zal er van schrikken hoeveel vreemde ingrediënten er in ons voedsel zitten tegenwoordig. Check de labels dus goed!

3. Eet gezonde vetten

Echt, je hebt ze nodig. Het zorgt ervoor dat je verzadigd blijft tussen de maaltijden door en houdt je bloedsuikerspiegel op peil gedurende de dag. Geen energie dipjes meer dus!

4. Werk je vier tot vijf keer per week in het zweet

Al is het maar 15 minuten per dag. Als je voldoende beweegt en je workout regelmatig blijft doen, kies je ook voor gezondere opties qua eten. Je denkt wel twee keer na voor je die hamburger naar binnen werkt als je net zo je best hebt gedaan.

5. Sla het ontbijt niet over

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het brengt je metabolisme op gang en zorgt ervoor dat je verzadigd bent tot aan de lunch. En als je je dag goed begint, ben je gemotiveerder om dat voort te zetten. Toch?

6. Drink genoeg water

Weer een voor de hand liggende, maar geef toe dat je het vaak vergeet als je druk bezig bent. Hoe meer water je drinkt, hoe meer je huid gaat stralen en hoe minder zin je hebt in ongezonde snacks.

7. Maak van gezond eten een levensstijl

Het werkt niet als je het in fases doet en het is zeker geen dieet. Gezond eten moet onderdeel zijn van je leven, het zorgt ervoor dat je je veel fitter en energieker voelt. En je ziet er ook beter uit. Alleen maar pluspunten denken wij zo.

Succes dames!