Omg: influencer laat zien dat botox ook enorm mis kan gaan

Aiii...

Hoewel een cosmetische ingreep steeds minder taboe is, is het belangrijk om te onthouden dat het af en toe ook mis kan gaan. Influencer Whitney Buha is daar op de harde manier achter gekomen. Zij besloot haar wenkbrauwen te liften, maar dat liep niet goed af…

Openhartig op Instagram

Een influencer die openhartig spreekt over zijn of haar cosmetische ingrepen, het gebeurt steeds vaker. Al die perfecte gezichten op Instagram doen niet veel goeds voor mensen hun zelfvertrouwen, dus een beetje honesty over de hoeveelheid fillers, botox of extreme filters is meer dan welkom.

Zo dacht influencer Whitney er ook over. In maart besloot de blondine haar wenkbrauwen ietwat omhoog te liften. Dit resulteerde in een ingezakt oog. 'Dit is zo gênant en eigenlijk wil ik het niet laten zien, maar omdat veel mensen botox nemen en niet weten dat dit ook kan gebeuren, wil ik het delen', begint Whitney op Instagram.

Tekst gaat verder onder het beeld.

Hangend oog

De influencer vertelt vervolgens dat de botoxinjectie op een verkeerde plek werd aangebracht. Ze bracht opnieuw een bezoekje aan de kliniek en kreeg daar vier nieuwe botoxinjecties om haar ogen 'gelijk te trekken'. Een goed idee, zou je denken, maar het verschil tussen haar twee ogen werd alleen maar groter.

Het duurde niet lang tot Whitney flink wat adviezen van haar volgers op Instagram ontving. Zo moest ze het behandelen met oogdruppels, speciale facial tools en accupunctuur. De influencer deelt sindsdien regelmatig een update van haar oog, en laat zien dat het langzamerhand iets beter wordt.

Lachen

Whitney heeft besloten niet bij de pakken neer te zitten, maar het luchtig te houden. 'In alle eerlijkheid is dit heel gênant en word ik enorm onzeker van mijn gezicht. Maar aangezien er niks is wat ik eraan kan doen, kan ik er maar beter om lachen.' Er verschijnen nu regelmatig grappige filmpjes op haar social media accounts waarin haar oog de hoofdrol speelt.

Behalve dat Whitney een harde les geleerd heeft, is ze ook flink wat volgers rijker. 'Het was een wilde rit, maar het heeft me wel verbonden met honderden mensen', zegt ze op Instagram. Tja, elk nadeel heeft z'n voordeel, toch?

Bron: Grazia | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws