OMG: HEMA komt met een draagbare wijnkoeler voor 3 liter wijn

Dit wil je!

Drink jij je wijn het liefste zo koud mogelijk? Tijdens zonnige dagen lijkt het soms onmogelijk om een fles wijn koud te houden. Gelukkig heeft HEMA hier de perfecte oplossing voor gevonden: een draagbare wijnkoeler mét tapkraan. Wauw!

Altijd koude wijn

Voortaan kun jij overal en op elk moment van de dag aan een glas met koude wijn nippen. Bij HEMA scoor je namelijk een draagbare wijnkoeler, die je overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft niet bang te zijn dat je in no-time zonder gekoelde wijn zit, want in deze tas past maar liefst drie liter (!) van je favoriete alcoholische drankje. En dat lijkt ons de perfecte hoeveelheid voor een gezellige Koningsdag of picknick in het park met je vrienden!

Op de website van HEMA valt te lezen dat de rugzak de drie liter bag-in-box-wijnen heerlijk koel houdt. Aan de zijkant open je makkelijk de rits om het tapkraantje te onthullen. Hierdoor heb je geen gezeur meer met draaidoppen of kurken. Wijnen maar!

Lief voor de portemonnee

De draagbare wijnkoeler heeft een handig formaat waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Van het park naar de barbecue of een festival (al wordt het misschien lastig om zo’n tas mee naar binnen te smokkelen): de wijnkoeler is het perfecte product voor de zomer.

Zie jij jezelf wel zitten met de draagbare wijnkoeler? De wijnkoeler komt in verschillende kekke kleurtjes en is ook nog eens lief voor de portemonnee. Voor €12,50 heb je namelijk al zo’n handige tas! Je koopt de tassen in de webshop en de winkels van HEMA.

wijnkoeler
Wijnkoeler Hema €12,50

Een ijskoud wijntje mag wat ons betreft niet ontbreken tijdens de Koningsdag, en daar denken uiteraard meer mensen over. De wijnkoeler van HEMA was vorig jaar al een grote hit, dus we raden je aan om er snel bij te zijn. Vis je naast het net? Zoek dan tijdens Koningsdag gewoon iemand met een gestreepte rugtas en neem je eigen glas mee. Thank us later. 

Bron: Kookfans, Grazia | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws