Wat een transformatie: Anna Nooshin verft haren platinablond

Wow!

Het is geen geheim dat Anna Nooshin droomde van een blonde coupe. Al jaren twijfelde ze erover om haar donkere lokken te blonderen, maar ze heeft de knoop nu eindelijk doorgehakt. Op Instagram showt ze haar nieuwe platinablonde haren.

Blonde lokken

Soooo… I finally did iiiiit”, schrijft Anna bij een filmpje van haar spannende transformatie. 'Ik ben blond en ik kan niet genoeg vertellen over de opwinding, angst maar vooral het geluk dat dit eindelijk gebeurt.'

Vorig jaar verscheen Anna ook al met een blonde coupe op the gram, maar dat was een pruik. Dit keer lijkt het erop dat het the real deal is. Samen met haar trusty haarstylist Floor Kleyne en de hulp van beautymerk L'Oréal wist ze haar zwarte lokken een flink aantal tinten lichter te krijgen. En wij moeten zeggen, het staat haar fantastisch.

‘Love it’

Ook Anna's volgers zijn obsessed met haar platinablonde kapsel. Het regent dan ook hartoogjes, hartjes en vlammetjes onder de video. 'Love it', 'Zo prachtig' en 'Looks sooo good' klinkt het in de comments. En, daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws