What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Comme Ça skincare lanceert Le Mini Glow collection

High-end skincare merk Comme Ça Skincare lanceert drie producten uit de collectie nu ook in een handige mini uitvoering. Le Mini Glow Collection bestaat uit; La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil. Deze reisvriendelijk formaat verpakkingen zijn ideaal voor beginnende Comme Ça Skincare gebruikers en voedt, hydrateert en beschermt de huid en laat het achter met een stralende glow. Verkrijgbaar via https://www.commecaskincare.com.

All you can eat sushi restaurant TATSU in Haarlem opent zijn deuren

Onbeperkt genieten van een tafel vol Japanse lekkernijen om je vingers bij af te likken, picture perfect opgemaakte borden en een knaller van een cocktail in de hand. En dat in een betoverende setting en voor een mooie prijs. Dat is TATSU in een notendop. Het centrum van Haarlem wordt verblijd met maar liefst twee filialen van TATSU. Sushi succesformules zoals de nigiri’s en maki’s en andere Aziatische klassiekers zijn op de kaart terug te vinden, maar ook nieuwe favorieten zoals een panna cotta bereid met matcha en de ‘Alaska roll’, een maki gevuld met gefrituurde garnaal, krab, zeewiersalade en Japanse mayonaise. Een tafel reserveren kan via de website van TATSU.

NIVEA voegt twee bodylotions toe aan haar NATURALLY GOOD lijn

NIVEA heeft twee nieuwe bodylotions aan haar NATURALLY GOOD lijn toegevoegd. Eén gemaakt van 100% biologische lavendel en één van hennepzaadolie. De nieuwe formules zijn vegan en bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De nieuwe oprolbare verpakking is gemaakt met 50% minder plastic en zorgt er bovendien voor dat er geen druppel verloren gaat. Zo ben je lief voor je huid én voor de natuur.

Studio Noos introduceert 2 nieuwe designs voor de zomer

Maak kennis met de Pompom & Flora, 2 nieuwe designs van de ecru (mom)-bag. Door het subtiele patroon en de lichte kleur zijn deze geborduurde linnen tassen heerlijk zomers. Daarnaast zijn de bags door hun neutrale kleur met alles te combineren. Dus ben jij nog op zoek naar een fashionable maar praktische tas voor een zomerse dag? Je shopt ze hier.

Beleef een hele hete zomer in ARTIS

De natuur zit vol liefde. Liefde in allerlei kleuren en vormen. Van biseksuele Japanse makaken tot monogame vale gieren en interseksuele wallaby’s. Ook wij staan na al die maanden afstand in de startblokken om boven op elkaar te springen. Bij ARTIS kom je deze zomer aan al je trekken. Buiten de reguliere openingstijden laat je je al luisterend meevoeren langs de veelzijdige vormen van seksualiteit in de natuur tijdens de Veelkleurige Liefdesroute (ingesproken door Jeangu Macrooy). Strijk neer met je lief in het warme gras voor een zomerse avondpicknick en kom in de stemming door de jazzklanken tijdens de eerste editie van Jazz Talents at the Plantage. Naast het jazzfestival op vrijdagavond, staat de zaterdagavond in het teken van popmuziek en zondagavond klassieke muziek, alle avonden van 18.00 tot 20.00 uur. Ook kan je iedere zondag, tijdens de Zinderende Zomeravonden, luisteren naar verhalen over liefde en seksualiteit van ARTIS-experts tijdens ARTIS vertelt. Iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond van 9 juli t/m 5 september, meer info vind je hier.

Dyson lanceert ‘flyaway’ opzetstuk voor een salonwaardige gladde finish van je haar

De nieuwe haartool voor de Dyson Supersonic haardroger is het nieuwe flyaway opzetstuk, waarmee het een oplossing biedt om pluizig haar glad te maken zonder extreme hitte. Het nieuwe flyaway opzetstuk maakt gebruik van het Coanda effect – een fenomeen dat voor het eerst werd ontwikkeld voor styling in de Dyson Airwrap multistyler – om langere haren aan te trekken en pluizig haar glad te maken. Je shopt hem op Dyson.nl.

KLABU en Paris Saint-Germain lanceren limited edition sportshirt om het leven van vluchtelingen in vluchtelingenkampen door sport te verbeteren

Sportmerk KLABU en Franse voetbalclub Paris Saint-Germain lanceren een limited edition collectie van 80 sportshirts, die exclusief in de KLABU-store in Amsterdam (Haarlemmerdijk 106) te koop zijn. Op dit moment zijn er 80 miljoen mensen over de hele wereld op de vlucht voor oorlog, geweld of vervolging. Elk genummerd shirt vertegenwoordigt 1 miljoen mensen die een beter leven verdienen. Onder andere Neymar, David Beckham, Chantal Janzen, Ryan Babel, Jarreau Vandal, Gregory van der Wiel, Kalvijn en Anna Nooshin gingen je al voor. Het ontwerp refereert aan het iconische witte uitshirt van de Parijse topclub en staat symbool voor de situatie van een vluchteling die gedwongen zijn thuissituatie heeft verlaten. Alle opbrengsten gaan naar de sportprojecten die KLABU en Paris Saint-Germain samen opzetten in vluchtelingenkampen. Meer info vind je hier.

Magische stadscamping Camp Common Grounds opent in Amersfoort

Ben jij klaar voor een once in a lifetime experience? Gedurende acht lange weekenden strijkt deze zomer de magische kleinkunstcamping Camp Common Grounds eenmalig neer op een voormalig manegeterrein aan de rand van landgoed Nimmerdor in Amersfoort. Hier wordt een parallel universum gecreëerd, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in een magische wereld door middel van workshops, performances en rituelen. Vooruitblikkend op en in harmonie met de toekomstige wijk, ligt het begrip ‘community’ aan de basis van Common Grounds. Gelijkgestemden krijgen de ruimte en tijd om met elkaar, en hun eigen gezin, in verbinding te komen en schrijven hun eigen regels. Common Grounds beschikt over een wellness area met sauna, hot tub en ijsbad maar men kan er ook voor kiezen om er op uit te trekken in de natuur. Overnachten kan in Yurts en Bell tenten en er is dagelijks ontbijt, lunch en diner. Meer info, beschikbaarheid, prijs- en boekingsinformatie vind je op campcommongrounds.nl.

ASICS lanceert de Gel-Kayano 28

De schoen is al meer dan een kwart eeuw favoriet onder hardlopers en is nu verbeterd. De schoen is voorzien van een nieuw low-profile External Heel Counter en DYNAMIC DUOMAX™ technologie, die samen zorgen voor een efficiënte afzet van de tenen, zonder overmatige afrol van de voet naar binnen. Ook heeft ASICS het nieuwe FF BLAST™ schuimmateriaal gecombineerd met de 3D SPACE CONSTRUCTION™ technologie, die volledig in contact staat met de grond en genderspecifiek is, om een nog zachter en soepeler loopgevoel te creëren en het algehele comfort verhoogt. Je vindt de schoen op asics.nl.

Charlotte Labee lanceert hoogwaardige voedingssupplementenlijn

Onze gezondheid is ontzettend belangrijk. Als je je niet goed voelt of niet lekker in je vel zit, raak je uit balans. Een gezonde lifestyle, met voldoende beweging en gezond eten, helpt je om deze balans terug te vinden. Voedingssupplementen zijn hierop een goede aanvulling. De producten van Charlotte Labee Supplements zijn afgestemd op ieders persoonlijke behoeften, want ieder mens is tenslotte uniek. Een team van orthomoleculair deskundigen voorziet je van het allerbeste advies over therapeutisch verantwoorde en hoogwaardige producten. Tijdens een gratis intakegesprek maken zij een persoonlijk supplementenplan op basis van jouw doelen. Met het zetten van de juiste stappen, bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Meer informatie over Brain Balance expert Charlotte Labee vind je hier.

Nieuw bij Laboratory K: futuristische beauty gadgets en verzorgingsproducten van koffiebonen

K-beautywinkel Laboratory K blijft haar assortiment constant aanvullen met nieuwe producten van Koreaanse komaf. Nieuw in het assortiment is het Koreaanse Beigic, een veganistisch beauty merk dat gebruik maakt van groene koffiebonen. Ook kan je bij Laboratory K terecht voor futuristische beauty gadgets waarmee je een intensieve verzorgingsstap toevoegt aan jouw dagelijkse beautyroutine, waaronder de Vanav Time Machine en Puriskin LED mask. In zowel de winkel in de Huidenstraat 32 in de 9 Straatjes in Amsterdam als in de webshop kun je terecht voor de producten.

De Maaltuin en Sterkwater hebben hun buitendeuren weer geopend

Ben jij klaar voor de avond van je leven? De Maaltuin en Sterkwater zijn kleinschalige reizende restaurants op verschillende unieke (buiten)locaties door het hele land. Boek je een ticket bij De Maaltuin, dan reis je af naar een bijzondere plek zoals een paleis, kasteel of botanische tuin. Soms dineer je in een kas, soms in een tent en de andere keer in een oude garage: plekken die normaal gesproken geen restaurant zijn, maar waar je wél heerlijk comfortabel zit. Sterkwater opent haar pop-up restaurant op bijzondere plekken langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De ene keer dineer je in een fort, de andere keer in een kasteel. Ontdek de geschiedenis van deze locatie en proef de speciale gerechten die een link hebben met het verdedigingswerk. Reserveren kan via demaaltuin.nl en sterkwater.nl.

Laatste nieuws