Sarah van Soelen deelt prachtige bikinifoto

Wat een beauty!

Sarah van Soelen

Het zal je niet ontgaan zijn dat André Hazes dolgelukkig is met zijn nieuwe lover Sarah van Soelen. De twee genieten momenteel van een zonvakantie op Ibiza, waar Sarah de ene na de andere prachtige outfit uit de koffer trekt. Zelfs op het strand gaat de brunette all out, zo laat ze zien op Instagram.

Vakantie

André en Sarah staan op het punt in hun nieuwe huisje te trekken, maar van verhuisstress is zeker geen sprake. De twee tortelduifjes genieten momenteel van een zonovergoten vakantie op Ibiza. Dat ze het enorm naar hun zin hebben, blijkt wel uit de beelden die ze regelmatig op Instagram delen. Zo liet André zich al een nieuw kapsel aanmeten op het strand. De cornrows gingen met heel wat bloed, zweet en tranen gepaard en hij kon dan ook niet wachten om de vlechten weer uit zijn haar te halen. Ach, het zag er voor eventjes heel leuk uit.

Bikinifoto

Ook Sarah deelt geregeld wat kiekjes van hun romantische tripje naar de zon. Zo plaatste ze gisteravond een prachtige foto in een zwarte bikini en zwarte sarong. Stunning! Ook haar volgers waren diep onder de indruk van het bikinikiekje. "Babe", "Beeldig" en "Beauty", klinkt het dan ook in de comments. "We zien waar André op gevallen is", reageert roddelkoning Fawry Not Sawry onder de strandfoto.

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram