Babynieuws! Actrice Robin Martens bevallen van een dochter

Haar naam heeft een hele mooie betekenis.

Robin Martens bevallen

Geweldig nieuws voor Robin Martens en lover Benjamin! De actrice is zondag bevallen van een prachtige dochter. Het meisje heeft een prachtige naam gekregen, met een hele mooie betekenis. Op Instagram deelt de kersverse mom tevens een lief kiekje van het hele gezin!

Dochter

Eerder verklapte Robin al dat ze op 1 augustus uitgerekend was. Toch liet de kleine nog even op zich wachten, maar dat was het wachten natuurlijk meer dan waard. De kleine is uiteindelijk op 8 augustus ter wereld gekomen en heeft de prachtige naam Makéna gekregen. "Haar naam betekent: The Happy One", schrijft Robin bij een prachtige foto van het kersverse gezin.

"Dit gevoel is onbeschrijfelijk, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen! De harige lievelings wezens zijn ook blij met jou komst. Wij zijn compleet", aldus de happy actrice. "Lieve Makéna, je bent echt perfect en mamaaaa is zoooo verliefd op jou en papa! Je bent zo lief, ik ga je heel veel kusjes geven en de hele dag naar je kijken!"

Felicitaties

Onder het geboortebericht stromen de felicitaties binnen voor de kersverse ouders. Acteurs Guido Spek, Barbara Sloesen en Ferry Doedens reageren met hartjes en felicitaties onder de post. "Dit plaatje ontroerd me. Gefeliciteerd jullie twee met dit nieuwe leven", laat stylist Maik de Boer achter. En presentatrice Quinty Trustfull schrijft: "Oh lieverds gefeliciteerd! Wat een geluk met jullie kleine meisje. Geniet van elkaar!"

Wij wensen Robin en Benjamin veel geluk met hun dochter Makéna!

Misschien ook voor jou:
Robin Martens openhartig over kanker: ‘Het tekent je voor het leven’ 
Celebrities
  • Grazia
  • Brunopress, Instagram