Robin Martens deelt onbewerkte foto van post-baby body

Drie weken geleden werd ze moeder van een dochter.

Robin Martens post baby body

Robin Martens is alweer drie weken trotse moeder van een dochter. Dat brengt niet alleen veel liefde en geluk met zich mee, maar ook lichamelijke veranderingen. Op Instagram deelt de actrice hoe haar lichaam er uitziet en is veranderd na de zwangerschap.

Roze wolk

De kleine Makéna is drie weken oud en Robin en haar vriend zitten nog altijd op een grote roze wolk. "Wij zijn zo gelukkig met jou, het voelt alsof je al veel langer bij ons bent. Ik heb zo erg van mijn zwangerschap genoten maar ik geniet nu nog meer van jou lieverd als je op mijn borst ligt", liet ze onlangs op Instagram weten. Vandaag wijdt de actrice een post aan haar lichaam, dat een enorme prestatie heeft geleverd.

Ontzwangeren

Op haar Instagrampagina deelt ze trots een foto in enkel een beha, zodat haar post-baby body goed te zien is. Geen bewerkte foto, maar een puur en natuurlijk kiekje als ode aan haar lichaam.

"Zwanger zijn is bijzonder maar ontzwangeren is ook erg bijzonder. Hoe gaat/ging het bij jullie? Hoelang hebben jullie erover gedaan?" vraagt ze haar volgers. "Lieve baarmoeder & buikspieren & de rest neem jullie tijd, wij gaan weer trainen als jullie er klaar voor zijn. Voor nu aai ik lekker over mijn zachte buikje en als ik kon had ik je geknuffeld."

Celebrities
  • Instagram Robin Martens
  • BrunoPress, Instagram