Wow: Kaj Gorgels deelt foto van toen hij 12 kilo was afgevallen

Je herkent de presentator niet meer terug.

Lees ook

Kaj Gorgels is presentator van Expeditie Robinson, waardoor je bijna zou vergeten dat hij zelf eerder ook kandidaat in het programma was. In een throwback op Instagram deelt de YouTuber hoe hij eruit zag na het overlevingsavontuur: 12 kilo lichter.

Afgevallen

Onlangs vroegen kijkers zich af waar de kandidaten van Expeditie Robinson na de eilandraad slapen, omdat ze in het donker aankomen, maar pas in het daglicht weer terugkeren naar hun eiland. Meer daarover en hoe het écht zit, lees je hier. Kaj maakte duidelijk dat ze heus niet in een sterrenhotel met lopend buffet slapen, zoals werd gespeculeerd. Hij zet zijn bericht extra kracht bij door vandaag een foto te delen waarop duidelijk te zien is hoe erg hij zelf afgevallen was tijdens het programma.

12 kilo

Kaj schopte het tot de finale, dus je kunt je voorstellen hoe lang hij zonder eten op het eiland zat. Dat zorgde ervoor dat hij 12 kilo lichter terug naar huis ging. “Voor de mensen die blijven vragen; ‘krijg je bij Expeditie Robinson nou echt niks te eten? Nooit effe een kroketje tussendoor als de camera’s uit staan?’ Kwam deze oude foto tegen. 12 kilo kwijt in vijf weken, toen ik de airco aanzette, vloog ik door de hotelkamer heen”, schrijft hij. Op de foto is goed te zien hoe mager Kaj is, zo kennen we hem niet!

Geen hamburgers

Andere (ex)kandidaten reageren massaal op de post. “Jongen, zelfs ik ging naar het eiland met het idee dat als de camera's weg waren, ik vast wel een reep of astronautenvoer kreeg… of iets… little did i know”, reageert Yuki. Robbert Rodenburg zegt: “Zelfs geen hamburgers…”

Nou, mocht er nog twijfel over bestaan: nee, de kandidaten krijgen écht niks anders te eten dat wat ze op het eiland vinden. En dat is niet veel.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook