Zoveel kilo verloor Saar Koningsberger tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson

'Wow, wat bizar', roept Saar geschrokken.

Saar Koningsberger

Saar Koningsberger kreeg dit jaar een tweede kans bij Expeditie Robinson. Helaas is het avontuur voor Saar afgelopen zondag geëindigd, dus de presentatrice moet terug naar de bewoonde wereld keren. Hoogtijd om eens te bekijken hoeveel kilo ze tijdens haar deelname aan het programma precies is verloren.

Verrassende wendingen

Saar heeft maar liefst 16 dagen op een onbewoond eiland in Kroatië doorgebracht. Helaas werd ze tijdens de laatste eilandraad door haar kampgenoten van tweede kans-eiland naar huis gestuurd. Gelukkig was het niet meteen einde verhaal, want dit programma zit vol met verrassende wendingen.

De presentatrice kreeg nog één laatste kans, door met de afvaller van het reguliere seizoen (Boerin Annemiek Koekoek, red.) een duel aan te gaan. De winnaar van dat duel mocht naar afvallerseiland, de verliezer ging definitief naar huis. Helaas voor Saar verloor zij het spel en kon ze weer terug naar de bewoonde wereld.

Op de weegschaal

Op Instagram deelt Expeditie Robinson een video waarin we kunnen zien hoeveel de afvaller echt is afgevallen. “Ik woog 51 kilo… Ik niet dat er heel veel af is”, vertelt Saar voordat ze op de weegschaal stapt. “Laat ik zeggen…2 kilo?” Echter is de presentatrice geen 2 maar 5 (!) kilo afgevallen in ruim twee weken. “Huh. 46 kilo”, horen we haar vol verbazing zeggen. “Wow, wat bizar. Die had ik niet verwacht eigenlijk. Echt totaal niet.”

Celebrities
  • Tips en Weetjes
  • Expeditie Robinson, Instagram