Fans schrikken van lippen Victoria Beckham

Vic, is that you?

Victoria Beckham

Victoria Beckham verscheen, zoals altijd, helemaal in stijl bij Good Morning America. Maar wat kijkers vooral bij is gebleven, zijn haar lippen.

Vollere lippen

Victoria was bij de talkshow aanwezig om haar nieuwe blush 'Cheeky Posh' te promoten. Ook vertelde ze met veel liefde over haar 22-jarige huwelijk met David Beckham. "We steunen elkaar door dik en dun. Hij is een geweldige vader en echtgenoot", zei ze.

Maar die liefkozende woorden kwamen niet binnen bij kijkers die afgeleid werden door haar lippen, valt op Twitter te lezen. "Wat is er met haar gezicht gebeurd?" en "Stop met de lip fillers" viel er te lezen over haar zichtbaar vollere lippen. Een ander schreef: "Ik hou van Victoria, maar haar gezicht maakt me bang. Ze beweegt alleen haar ogen en lippen als ze praat, het is zo onnatuurlijk. De botox en fillers werkt misschien voor foto's, maar niet in real life..."

Plastische chirurgie

Eerder vertelde de voormalig Spice Girl nog dat ze zich nog niet aan plastische chirurgie had gewaagd. "Ik ben nog niet in de verleiding gekomen om cosmetische ingrepen te ondergaan. Op het moment ben ik blij met hoe ik ben. Ik probeer de beste versie van mezelf te zijn, in plaats van dingen te veranderen", liet ze toen weten.

Ze liet echter ook doorschemeren niet vies te zijn van moeder natuur een handje helpen en daar lijkt ze nu gebruik van te hebben gemaakt. "Zeg nooit nooit. Misschien is mijn standpunt over tien of twintig jaar anders."

Celebrities
  • Daily Mail
  • BrunoPress, Twitter