Bijzonder: Victoria Beckham dankt haar stralende huid aan deze eetgewoonte

Wait, what?

Bij sommige celebs lijkt het erop dat ze nooit last hebben van een pukkeltje of oneffenheden in het gezicht. Ook Victoria Beckham komt altijd met een stralende huid voor de dag. En als we Mrs. Beckham mogen geloven dankt zij dit perzuikhuidje aan een bijzondere eetgewoonte.

Drie tot vier avocado’s

Om een stralende huid te krijgen eet de Britse Victoria drie tot vier avocado’s per dag. Dit gaf Mrs. Beckham aan tijdens een interview met The Telegraph. Het geheim achter deze flinks dosis avocado’s? Voldoende gezonde vetten binnenkrijgen. Dit zou volgens Victoria voor een stralende huid zorgen. 'Ik heb naar de juiste manier voor een stralende huid moeten zoeken, maar voor mij is dat voldoende gezonde vetten eten.'

Volgens Victoria is het niet belangrijk om er zo jong mogelijk uit te zien, maar juist om er zo fris mogelijk uit te zien. 'Voor mij gaat het om er zo goed mogelijk uit te zien, niet om er jonger uit te zien. Niemand is perfect, ik al helemaal niet', gaf de Britse in het interview aan.

Het milieu

Ren jij meteen naar de supermarkt om een netje avocado’s te scoren? Dat snappen we, zo’n huidje als Victoria willen we allemaal. Echter, er is een hoop commentaar op de uitspraak van de Britse. Die groene toppers – waar Victoria er wel drie of vier van eet – zijn niet erg best voor het milieu.

Volgens het Voedingscentrum heeft een kilo avocado’s tot wel tweeduizend liter water nodig om te groeien. En dat terwijl de beautylijn van Victoria volledig op duurzaamheid gericht is.

Bron: AD, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws