Laura Ponticorvo deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap: 'This is me now'

'Dit is de realiteit', aldus de influencer.

Zeven maanden na de geboorte van haar dochter, deelt Laura Ponticorvo een foto in bikini. Een eerlijke foto van haar post-baby body met een nog eerlijkere caption: "Ik wil nu nooit meer streven naar die six pack.”

Zonnige kiekjes

Laura geniet momenteel met haar kleine gezinnetje van een zonovergoten vakantie op Bonaire. De influencer komt samen met lover Ryan Rijger en dochtertje Giulia tot rust en deelt hier geregeld wat zonnige kiekjes van. Bij een van de foto’s die Laura met haar volgers deelt, schrijft de kersverse mom een openhartig verhaal. Het gaat om haar lichaam na de bevalling, iets waar ze zich allesbehalve druk om maakt.

‘Trots op mijn lichaam’

“This is me now…”, begint Laura bij een reeks foto’s van zichzelf in bikini. “Ik hou van gezond leven, gezond eten en me fit voelen. Maar ik heb totaal geen zin om iedere dag in de sportschool te hangen om weer helemaal strak in het pakkie te worden.” Laura is zeven maanden geleden bevallen van haar dochter en had naar eigen zeggen verwacht dat ze na de bevalling veel meer zou gaan sporten. Iedere dag in de sportschool hangen? Dat is wel het laatste waar ze mee bezig is. “Ik heb totaal geen motivatie meer en vind het allemaal wel best.”

Veel wandelen

Laura focust zich op wandelen met haar kleine, iets wat ze in Nederland enorm veel doet. “Ook omdat dit als een soort therapie werkt voor mij. Zo ben ik lekker vaak buiten met mijn baby’tje.” Een strak lijf is allang niet meer belangrijk voor de influencer, zo stelt Laura: “Ik had dit vroeger nooit verwacht, maar ik ben nu gewoon mega trots op mijn lichaam. Mijn lichaam heeft een mini-mensje gemaakt en ik wil nu nooit meer streven naar die six pack.”

Tekst gaat verder onder de foto.

‘De realiteit’

De beauty ziet er fantastisch uit en schittert op ieder bikinikiekje dat ze op Instagram deelt. Iets wat volgens Laura komt doordat ze lekker in haar vel zit. “De vierde foto zou ik vroeger nooit hebben gepost, maar dit is de realiteit (eerlijke lichtinval) en ik wil juist deze kant ook laten zien. Je wordt op Instagram doodgegooid met ‘perfecte plaatjes’. Er is geen perfect schoonheidsideaal, vind ik. Zolang jij lekker in je eigen vel zit, met een maatje meer of minder, en tegen jezelf durft te zeggen: I feel good?! Dan straal je dit uit en ben je gewoon perfect.” Amen, Laura. Je ziet er fantastisch uit!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram