Zien: Temptations Annebel laat lipfillers verwijderen

Wow, wat een verschil!

Eén van de meest besproken kandidaten van Temptation Island: Love or Leave is toch van Annebel, die het verleidingsavontuur met haar vriend René aangaat. De reden daarvan? Haar opvallende lippen. Ze deelt nu een foto waarop te zien is dat ze de lipfillers heeft laten verwijderen.

Lipfillers eruit

Annebel laat via haar Instagram Stories weten dat ze onlangs bij een kliniek is geweest om haar bovenste lipfillers te laten verwijderen. “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg”, schrijft ze bij een foto waarop ze het resultaat showt. De blondine schrijft verder dat ze deze zaterdag teruggaat naar de kliniek om “ze subtiel op te vullen en de vorm te accentueren”.

Ook geeft Annebel aan dat haar onderste lip nog gedaan moet worden. “De onderlip hebben we nog niet opgelost. Hier zitten dus nog fillers in”, aldus Annebel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Annebel

Kampvuren

Annebel en René hopen door Temptation Island meer uit hun relatie te halen. Beiden hebben inmiddels het eerste kampvuur achter de rug. Bij René begonnen na het zien van de beelden toch wel de twijfels toe te slaan. Eenmaal terug in de villa bleek hij namelijk best overstuur, omdat Annebel het toch wel gezellig blijkt te hebben met de single mannen. “Ik had het niet verwacht”, deelde hij aangeslagen met de singles. “Ik maak me wel een beetje zorgen. Nu wel. Ik sta echt voor lul, man. Ik zei nog in de camera: ‘Ik vertrouw Annebel voor de volle honderd procent; ze doet echt niks met mannen.’ krijg je dat”, reageerde hij. “Ze moet echt haar kop erbij houden, man.” To be continued…

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws