Hoogzwangere Anouk Hoogendijk deelt foto van ‘laatste loodjes’

'Nog even een dikke-buiken foto, omdat ik als het goed is nog maar even dik ben.'

Nog heel even wachten tot Anouk Hoogendijk niet meer met een dikke buik rondloopt, maar met een kleine spruit in haar armen. En om bij deze laatste weken stil te staan, plaatst Anouk – misschien wel voor de laatste keer – een foto van haar bolle buik. 

Dikke-buiken foto

“Nog even een dikke-buiken foto, omdat ik als het goed is nog maar even dik ben”, schrijft de voormalig profvoetbalster bij de foto. In juni maakte de mama to be bekend dat ze in verwachting is. “Sonny probeerde het geheim in zijn zak te bewaren, maar kon niet wachten om het nieuws te delen. We zijn extreem blij!” schreef ze toen bij twee plaatjes van haar gezin met de echofoto.”

Moeilijke tijd

Toch was het niet altijd even positief voor Anouk en haar gezin. Vorig jaar moest Anouk na 14 weken zwangerschap afscheid nemen van haar kindje. “Dit was twee weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was. […] In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen”, schreef ze toen bij een foto van haarzelf in een ziekenhuisbed. “Drie dagen ziekenhuis met veel te veel bloedverlies en uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie.”

Het was helaas niet de eerste keer dat dat gebeurde. “Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m’n lichaam uit te krijgen”, vertelde Anouk openhartig. Ze twijfelde of ze het vervelende nieuws wel wilde delen, maar besloot het te doen om anderen te helpen. “Ik denk dat het goed is dat we dat bespreekbaar maken en elkaar daarin steunen. Daarnaast wil ik ook niet doen alsof het goed met me gaat, terwijl dat nu even niet zo is. Dat kost energie en die heb ik nu niet.”

Complimenten

In de reacties regent het complimenten. “Prachtig ben je!”, reageert een volger. Anderen reageren met: “Mooi Anouk! Geniet van je laatste dagen/weken zwanger”, “Top foto, van een top moeder!”, “Zo even mooi als altijd”, “Wat ben jij mooi zwanger”, en “Hele mooie foto van je je straalt geluk.”

Bron: RTL Nieuws, Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws