Selena Gomez reageert na kritiek op extra kilo’s

You go girl!

Selena Gomez verscheen vorige week op de rode loper van de Golden Globes 2023 en zag eruit om door een ringetje te halen. Toch kreeg ze op social media flink wat opmerkingen over haar gewicht naar haar hoofd geslingerd. Gelukkig laat ze niet over zich heen lopen.

Trending

Selena Gomez was deze week een trending zoekopdracht op Google. Niet omdat ze was genomineerd voor Best Television Actress in a Musical/Comedy Series voor haar rol in Only Murders In the Building, ook niet om meer te weten te komen over de prachtige Valentino jurk die ze droeg. Nee, de meestgezochte termen waren “Selena Gomez aangekomen”, “Selena Gomez dun” en “Selena Gomez gezondheid”.

Bodyshaming

Eén blik op social media en het wordt duidelijk waarom: de 30-jarige zangeres wordt flink gebodyshamed omdat ze voller oogt dan voorheen. “Wat is er met Selena gebeurt, ze lijkt veel dikker?” vraagt iemand zich af. Een ander gaat nog een stap verder en zegt: “Haar ziekte heeft haar er niet mooier op gemaakt.” Gelukkig zijn er ook een hoop fans die het voor Selena opnemen. “Het gaat niemand wat aan waarom ze is aangekomen”, schrijft iemand. Een ander slaat terug met: “Laat haar met rust, ze ziet er waanzinnig uit!” En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Selena Gomez

Reactie

Ondertussen is Selena wel wat gewend en kan het haar precies niks schelen wat er over haar wordt geschreven. Al heeft ze wel meegekregen dat haar gewicht hot topic is. Samen met haar jongere zusje Gracie, die ook haar date was naar de Golden Globes, verscheen Selena op Instagram Stories. “Ik ben op het moment wat groter, omdat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad op vakantie”, zegt ze, gevolgd door een bevestiging van haar zusje. “Maar… het boeit ons niks!” sluit ze af, waarna ze samen in de lach schieten. Kill ‘em with kindness!

Therapie

Het is overigens niet de eerste keer dat het gewicht van Selena het gesprek van de dag is, ze moet al jarenlang dealen met ongevraagde opmerkingen over haar uiterlijk en heeft daar al vaker openlijk over gesproken. Zo vertelde ze eerder dat ze in therapie moest door het vele online bodyshamen nadat ze in Mexico in een badpak werd gefotografeerd. “Het was voor het eerst dat mensen opeens over mijn lichaam begonnen te praten”, vertelde ze destijds aan US Weekly. “Daarna schreeuwden mensen naar me dat ik dik was. Het was verschrikkelijk.” Nu zit ze ondanks haar gewicht altijd goed in haar vel. “Therapie heeft geholpen. Ook als ik nu aankom, voel ik me geweldig.”

Bron: Grazia UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws