Oei: Naomi Campbell onder vuur na flink bewerkte foto

"Het is de slechtst bewerkte foto die ik ooit heb gezien..."

Op Instagram worden regelmatig foto’s door de FaceTune-app gehaald, alleen is dat bij de ene nét wat beter te zien dan bij de ander. Naomi Campbell hield het in ieder geval niet bij een subtiele bewerking en dat zorgde voor een hoop ophef op The Gram…

Onrealistisch

We zien het regelmatig voorbijkomen op socials: een foto waar de hand van Kim Kardashian nét wat langer lijkt dan realistisch, of een kiekje van haar zus Khloé die ineens wel erg veel weg lijkt te hebben van Taylor Swift. In celebrity-land is het bewerken van foto’s niet meer dan normaal, maar af en toe schiet er een kiekje uit dat wel heel ver gaat in het photoshoppen.

Pijnlijk

Ook Naomi Campbell lijkt iets te enthousiast te werk te zijn gegaan met het bewerken van een foto van haarzelf op de Oscars-afterparty. De originele foto is gemaakt door een professionele fotograaf, en is online dan ook gewoon te vinden. Des te pijnlijker, want daardoor is voor fans duidelijk te zien dat het topmodel haar gezicht gladder heeft gemaakt, haar hoofd en neus kleiner en haar haren langer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr Naomi Campbell (@naomi)

@pagesix #NaomiCampbell called out for ‘worst Photoshop ever’ in #Oscars ♬ Neon Bass – Tangelene Bolton

Kritiek

Op social media is er veel te doen over de Instagram-post van Naomi. “De eerste foto is de slechtst bewerkte foto die ik ooit heb gezien”, schrijft iemand in de comments. Veel fans vinden dat het model de filters helemaal niet nodig heeft. “Waarom heeft ze dit gedaan, ze ziet er flawless uit in de originele foto”, vraagt iemand zich af. Een terechte vraag, vinden wij. Want let’s be honest, Naomi ziet er ongefilterd al prachtig uit. Why fix what’s not broken?

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, TikTok, NL Beeld

Laatste nieuws