3x ski-resorts gericht op well-being

For your mental health.

Lees ook

Het is weer bijna tijd voor wintersport! Een vakantie die goed is voor geest en lichaam, want je beweegt veel en bent lekker bijna de hele dag in de buitenlucht. Kom extra tot rust en verblijf je trip in een weelderig wellnessresort, waar je je dag kunt afsluiten met een massage of yogales. Happy in Shape selecteert 3 ski-resorts waar dit mogelijk is.

1. Mavida Welnesshotel & Sport Zell Am See 

Zell Am See is een een bekend wintersportgebied in Oostenrijk aan de Zeller See. Het Mavida Welnesshotel & Sport Zell Am See resort bevindt zich in dit mooie landschap en bevat genoeg faciliteiten om te ontspannen. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, zijn er 3 verschillende sauna’s en kun je massages en gezichtsbehandelingen krijgen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met een sportklasje, zoals aerobics. 

2. Avital Resort Winterberg

Dit resort in het Duitse Winterberg is betaalbaar, comfortabel en centraal gelegen. Het hotel bevat een binnen- en buitenzwembad, een verwarmd zwembad en een spa. Daarbij kun je ook genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en relaxen bij de open haard. 

Hotel Pashima

Dit hotel bevindt zich in Val Thorens, dat voor de zesde keer op rij is verkozen tot ‘Beste skidorp ter wereld’. In Hotel Pashima zit een uitgebreide spa en 4 zwembaden waaronder een bubbelbad. Ook verzorgt het hotel vervoer van en naar de luchthaven en is er een oppas voor kinderen aanwezig. Lekker ontspannen dus! 

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook