What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; je leest het hier!

Cotton Club

Cotton Club lanceert loungewear die meebeweegt met jouw ritme

Nu het najaar is aangebroken, verlangen we naar comfy kleding. De nieuwe BALANCE loungewear collectie van Cotton Club sluit daar perfect op aan. De tijdloze basics van dit merk bieden ultiem comfort maar beloven toch fashionable te zijn. De lijn is geïnspireerd door de dualiteit van water – krachtig en kalm – en gemaakt van de meest zachte, luxueuze stoffen. Ideaal voor when it's that time of the month, een serieuze workout of gewoon je zenmomentje op de bank. Toch kun je de lijn ook gerust wat opleuken met een mooie blazer, en er binnen een handomdraai een office look van maken. Dit zijn kledingstukken die je elke dag zult willen dragen omdat ze beloven mee te bewegen met jouw ritme. Het kleurenpalet is even gracieus: de zachte aardse tinten saliegroen, mosgroen en zandkleur stralen rust en eenvoud uit.

Zet je beste beentje voor en ren mee voor Pink Ribbon

In oktober, de borstkankermaand, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor borstkanker. Dé manier om bewustzijn te vergroten en steun te betuigen aan iedereen die met borstkanker te maken heeft (gehad) is natuurlijk om in beweging te komen! Want bewegen versterkt je immuunsysteem en helpt je beschermen tegen ziektes en infecties. Met de HOKA for PINK RUNNING CLUB op 12 oktober worden mensen gestimuleerd om meer te bewegen, gezonder te leven en zo hun risico op ziekte te verkleinen. Ren – gehuld in pink – 5 km door het Vondelpark, met veel sfeer en muziek, uiteraard met als doel om gezamenlijk een krachtig statement te maken! Heb je vragen over Pink Ribbon of borstkanker in het algemeen? Er zullen (ervarings)deskundigen aanwezig zijn om laagdrempelig mee in gesprek te gaan. Na afloop staat er een verfrissende smoothie en een roze pastry op je te wachten.

Kom jij graag in actie voor het goede doel? Meld je dan via deze link.

Trakteer je viervoeter op een brunch ter ere van Dierendag

Wil je Dierendag dit jaar extra bijzonder maken voor jou en je hond? Op 5 en 6 oktober kun je samen met je trouwe viervoeter genieten van een speciale Puppy Brunch bij Restaurant Celia in Amsterdam. Terwijl jij smult van heerlijke brunchgerechten, kan je hond genieten van huisgemaakte pupcakes en puppuccino’s. Het mooiste is dat de opbrengst van de hondensnacks naar DOA gaat, het grootste dierenasiel van Nederland, dat dieren helpt een tweede kans te krijgen. Deze donaties dragen bij aan de zorg, begeleiding en training van dieren die wachten op een nieuw thuis.

De Puppy Brunch vindt plaats bij Restaurant Celia op 5 en 6 oktober van 12.30 tot 15.30 uur. Reserveer hier je tafel.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in 'What’s New' alle nieuwtjes die je niet wilt missen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen; wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent!

Lifestyle
  • Cotton Club