What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

What’s new

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Björn Axén lanceert anti-frizz lijn

De producten van Björn Axén staan al sinds de oprichting in 1984 voor verzorging en dienen als heuse skincare voor het haar. Nu komt het merk met een Anti-Frizz haarverzorgingslijn. De nieuwe lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker, smooth cream, haarspray, milk en een haarolie. De producten beloven die welbekende rebellious frizz goodbye te zeggen en een shiny, sleek hairdo te verwelkomen! Door middel van onder anderen biologische arganolie, hydraterende prebiotica en plantaardige proteïne gaat het pluis tegen, verzacht en voegt het glans toe en helpt het de vochtbalans te behouden. De Anti-Frizz haarverzorgingslijn van Björn Axén is vanaf 12 augustus verkrijgbaar bij Etos.

Swing, Sip & Shine: dit is het golfevent dat je niet mag missen

Dol op golfen? Of het altijd al eens willen leren? Dan hebben we iets leuks voor jou! In samenwerking met Golf.nl en samen met onze collega's van Elegance, Grazia, Marie Claire en Beau Monde organiseren we op 30 augustus een golfevent dat je niet mag missen! Beleef een fantastische middag op de Chi Chi golf venue, waar je samen met golfpro’s de baan opgaat voor een onvergetelijke ervaring. Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken met golf in een ontspannen en plezierige omgeving, samen met andere vrouwen.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, inclusief een heerlijke wine tasting waar je kunt genieten van diverse wijnen en prachtige beautysessies waarbij je jezelf kunt laten verwennen. Daarnaast krijg je les van echte golfpro’s die je de kneepjes van het vak zullen leren. Kortom, het wordt een middag vol gezelligheid, plezier en ontspanning! Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag als aandenken aan deze middag. Of je nu alleen komt of samen met een vriendin, je bent van harte welkom. Golfervaring is niet nodig! Koop snel je ticket en mis deze unieke kans om te genieten van sport, luxe en goed gezelschap op een schitterende locatie niet!

Huidinstituut Taiger komt met acne-lijn voor thuis: Luuma Skincare

Vanuit alle hoeken in Nederland komen mensen al jarenlang naar Huidinstituut Taiger voor behandelingen tegen onder anderen acne, littekens en pigmentvlekken. De skincare-hotspot is inmiddels uitgegroeid tot pionier in het behandelen van acne. Zeg maar dag tegen extreme, niet veilige probeersels zoals tandpasta en scherpe chemicaliën: met Luuma Skincare haal je de expert gewoon in huis. De lijn bestaat onder meer uit een Green Peel en een Detox Masker die de huid op een verantwoorde manier helpen te vernieuwen en te ontgiften. De producten zijn verkrijgbaar op acneadvies.nl.

Carolien Spoor en Eva Laurenssen lanceren podcast 'Mama is Moe'

Je dochter kwijtraken in het winkelcentrum, of je geduld verliezen wanneer je zoon na twee seconden alweer om 'mamaaa' roept, het zijn onderwerpen waar je moeders niet zo vaak over hoort. En dat is precies de reden waarom Carolien Spoor en Eva Laurenssen het er wél over gaan hebben. In hun podcast Mama is Moe bespreken de twee vriendinnen het moederschap ongefilterd en met een flinke dosis humor. De gloednieuwe podcast Mama is Moe staat sinds kort live en dus kunnen we heerlijk meeluisteren met de gesprekken die de vriendinnen hier ongefilterd over hebben. Te beluisteren op alle podcastplatforms!

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!