Beauty news: heel veel nieuws om te testen

Met zoveel mooie nieuwe beautylanceringen is het onmogelijk te kiezen. Deze musthaves gooien we gewoon allemaal in ons winkelmandje.

beauty

You glow girl

Het Hollywood-geheim voor de meest glowy skin ever? LED-maskers. En nu kunnen we er in Nederland eindelijk ook van genieten. Dit siliconenmasker gebruik je gewoon thuis, en het helpt om rimpels en fijne lijntjes te verzachten, de huid te verbeteren en donkere wallen en kringen te verminderen. Gebruik het vijf keer per week gedurende tien minuutjes voor het beste resultaat.

QMS Derma Expert LED Light Treatment, €469

Happy hoofdje

Ook niet geheel onbelangrijk in je skincare-routine: goede scalp care. Dit duo is speciaal ontwikkeld om je hoofdhuid intensief te reinigen, te voeden en te hydrateren. Zeg maar dag tegen schilfers, jeuk, roos, vet haar en haar- uitval en hallo tegen glanzende Rapunzel-lokken!

Skin for Skin scalp scrub, €29 en detox-shampoo, €25

Top tot teen

Last van puistjes op je rug, een droge, schilferige huid of pigmentvlekjes? The Ordinary komt – alweer – to the rescue met een gloednieuwe bodycare-lijn. De drie producten zijn voor alle huidtypen en -tinten geschikt en lopen over van de allerfijnste ingrediënten, zoals salicylzuur en niacinamide. En... natuurlijk weer voor een zacht prijsje.

The Ordinary Body Care, vanaf €14

Benieuwd naar welke nieuwe beautyproducten er nog meer een plekje op je wishlist verdienen? Je leest het in de nieuwste Happy in Shape, die nu in de winkel ligt!

Beauty en Fashion
  • Tekst: Ivana Batstra
  • Adobe Stock