Hier vind je de Nutella pannenkoekentruck

Markeer dit alvast in je agenda!

Houd je vast: de Nutella pannenkoekentruck komt terug in Nederland en voorziet je tussen 29 februari tot en met 29 maart in verschillende steden van een gratis pannenkoek met Nutella.

Chocoladepasta

Als je net als wij zo gek bent op Nutella, zal je de chocoladepasta vast niet alleen op brood (lees: zo’n lekker vers, knapperig, wit tijgerboterhammetje) hebben gegeten. Nutella is ook superlekker in combinatie met vers fruit of op je pannenkoek. En wist je dat een op de drie Nederlanders eet maandelijks een pannenkoek. Da’s best vaak!

Truck

Als je weet hoe lekker Nutella op je pannenkoek is, dan wil je deze kans vast niet aan je voorbij laten gaan: in meerdere Nederlandse steden kunnen liefhebbers van 29 februari tot en met 29 maart genieten van een gratis pannenkoek met Nutella. De truck begint in Eindhoven en zal onder andere naar Utrecht, Rotterdam en Haarlem afreizen. En heb je die gouden combinatie nog niet geprobeerd? Laat dit een inspiratie zijn en zoek de truck op als ‘ie bij jou in de buurt is. Wij hebben het in ieder geval al gemarkeerd in onze agenda.

De truck begint dus in Eindhoven en eindigt in Leeuwarden. Tussen die twee steden stopt hij op verschillende plekken. Waar en wanneer je de truck bij jou in de buurt kunt vinden, lees je op de site door hier te klikken. Enjoy!

Laatste nieuws