OaYeah! pancakes: Pannenkoeken en pancakes 
gemaakt met haverdrank


Geen poespas, meer smaak, perfecte energiebron.

OaYeah

OaYeah!

De pannenkoeken van OaYeah! zijn de eerste pancakes en pannenkoeken in het koelschap van de supermarkt op basis van verse en huisgemaakte haverdrank. Heerlijk romig, zonder poespas en toevoegingen, maar met de eigenschappen die je nodig hebt voor een voedzame en overheerlijke pannenkoek. Ideaal voor (duur)sporters!

Triatlete Suzanne Brummel over OaYeah!

“Vanwege de duursport die ik doe moet ik veel trainen, en dus ook veel en vooral verantwoord eten. Naast dat ik altijd kijk naar voedingswaarde vind ik het belangrijk om te blijven genieten van voeding. Ik eet graag lekker! Juist daarom vind ik de pannenkoeken van OaYeah! een goede oplossing. Ze zorgen voor de juiste voedingsstoffen, geven veel energie en passen in een gezond en duurzaam dieet. Ik vind ze goed van smaak en ze geven een lekker gevoel van voldoening. Daarom staat er voor of na een zware training of wedstrijden regelmatig een stapeltje pannenkoeken op het menu, of ik neem ze mee voor onderweg.”

Suzanne Brummel

Feelgood pancakes

Dankzij het natuurlijke zoetje van de haver zijn de pannenkoeken van OaYeah! minstens zo lekker als zelfgebakken pannenkoeken en heb je minder suiker nodig. Ze bevatten bovendien minder verzadigd vet. Een stuk gezonder dan pannenkoeken met koemelk dus! Door gebruik te maken van huisgemaakte haverdrank in plaats van koemelk, bespaar je tot maar liefst 30% op CO2e-uitstoot. Met recht, echte feelgood pancakes. Maar bovenal zijn ze super lekker!

Brandstof voor sporters

De pancakes en pannenkoeken van OaYeah! zijn een perfecte energiebron. Ze bevatten koolhydraten, eiwitten en vetten voor het aanvullen van energiereserves en het bevorderen van spierherstel. Je kunt ze eten voor of na je training en in het geval van duursport, ook tijdens de training. Je kunt OaYeah! goed combineren met bijvoorbeeld fruit, jam, honing en (plantaardige) kwark of met gerookte zalm, ei en spinazie. Nog een groot voordeel: ze zijn zo klaar! Je verwarmt de pannenkoeken kort in de magnetron of in de pan.

5x Feelgood pancakes

  • Pancake breakfast: Met OaYeah! kun je volop variëren en ze zijn een heerlijke start van de dag.
  • Pre- of post workout snack: OaYeah! is zo klaar en een heel goede brandstofbron voor (of na!) je workout
  • Onderweg: On the road? OaYeah! is ook koud lekker. Mealprep met wat fruit, zuivel en noten of top ze af met honing en zaden.
  • Tussendoortje: Pannenkoeken hoeven niet per se een hele maaltijd te zijn. Juist omdat ze kant-en-klaar zijn kun je er makkelijk één of twee nemen als tussendoortje.
  • Duurtraining: Je denkt er misschien niet 1,2,3 aan, maar pancakes tijdens je duurtraining zijn geen gek idee! Een welkome afwisseling en gesneden in reepjes eet je het makkelijk tijdens een langere training.

OaYeah! is er in de varianten fluffy (American pancake formaat) en large (zoals Hollandse pannenkoeken). Ze zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus en Picnic.

NB OaYeah! is zuivelvrij maar niet vegan, omdat er ei in zit.

Featured
  • OaYeah