Gek op pannenkoeken? Probeer er eens een taart van te maken. Happy in Shape deelt het recept.
Brunch
Dit is een recept voor zoete pannenkoeken, dus perfect voor een brunch en al helemaal leuk voor de paasbrunch volgende maand. De redactietip is dan ook: organiseer geen paasontbijt, maar een brunch. Dit is niet alleen aan te raden omdat de familie net wat meer is uitgeslapen, maar ook omdat jij meer tijd hebt om de pannenkoeken te bakken en je er vervolgens eventueel samen een taart van kunt maken. Win-win.
Ingrediënten
18 pannenkoeken
125 gram blauwe bessen
125 gram frambozen
125 gram bramen
800 ml fruityoghurt bosbessen
100 gram lemoncurd
150 gram frambozenjam
How to prepare?
1. Leg een pannenkoek op een mooi bord. Smeer er met een lepel een laagje fruityoghurt op. Blijf pannenkoeken stapelen met laagjes yoghurt, jam, lemoncurd en fruit. Bewaar wat yoghurt en fruit voor bovenop. 2. Besmeer de bovenste pannenkoek royaal met yoghurt en garneer met bessen, bramen en frambozen.
Wil je verzekerd zijn van de juiste boodschappen? Dit gerecht is te bestellen via de supermarkt-app Crisp.
- Crisp