doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Hier kun je iedere ochtend en middag een gratis professionele live work-out vinden

De personal trainers van Slim Living delen elke ochtend een live work-out.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Slim living

Verveel je je inmiddels ook al dood? Personal training-studio Slim Living komt met een goed initiatief voor tijdens deze crisistijd: de studio namelijk deelt elke ochtend om 10 uur een live work-out van hun trainers. En jij kunt daar gratis aan meedoen.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Blijf mentaal fit

In deze bijzondere tijd raken onze agenda's leeg en dit weekend iets leuks doen zit er ook niet echt in. Hoe blijf je mentaal fit? Het is ten eerste van belang dat je door middel van een ritme structuur geeft aan je dag. Daarnaast moet je je niet gek laat maken door al het nieuws én is het heel belangrijk dat je gezond eet en voldoende beweegt. Ga je daarvoor liever de deur niet uit? Met de dagelijkse live work-outs van Slim Living blijf je fit vanuit huis!

Meedoen

De sportstudio deelt tot begin april via Instagram gratis online trainingen, voedingstips, recepten (lees: gezond en hamsterproof) en persoonlijk healthy lifestyle advies voor iedereen.

De trainingen gaan iedere ochtend om 7:45 uur en middag om 16:00 uur live, maar zijn daarna ook terug te kijken en extra fijn: je hebt er geen verdere benodigdheden voor nodig. Zo kan iedereen, ongeacht zijn niveau, gezond en fit blijven vanuit huis.

Klik hier om naar het Instagram-account van Slim Living te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');