Salade
We love Asian food. Zeker in de zomer als je verlangen naar fris, licht en ziltig. Dit recept voor een frisse, knapperige Thaise salade past precies in dat straatje en staat na een kwartiertje kokkerellen op tafel. Aan de slag!
Ingrediënten
1 pak Pulled Oats® Naturel
1 kleine komkommer
1 kleine paprika
½ wortel
2 selderijstengels
2 lente-uitjes
200 g cherrytomaten
Basmatirijst
Dressing
100 ml sojasaus
100 ml koolzaadolie
100 ml sinaasappelsap
Limoensap en -rasp
Chilivlokken
Topping
Geroosterde sesamzaadjes
Pinda’s of cashewnoten
How to prepare
1. Snijd de komkommer, paprika, wortel, selderij en lente-ui in dunne repen. Snijd de cherrytomaten in vier partjes. 2. Meng alle ingrediënten voor de dressing en pas het naar eigen smaak aan. Schenk de dressing over de salade en hussel door elkaar. Zet in de koelkast en laat de smaken intrekken voor je het serveert. 3. Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking. Bak de Pulled Oats in olie en voeg toe aan de salade. Serveer de salade met basmatirijst en garneer met sesamzaadjes en noten.
- Gold&Green