5x sneakers die bijdragen aan een goede workout

Deze vijf sneakers zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook ideaal om te dragen tijdens een workout.

Deze vijf sneakers zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook ideaal om te dragen tijdens een workout. 

 

1. Nike MD Runner

Dit model is stoer en sportief. De buitenvoering is een combinatie van textiel en suède. De voering is volledig van textiel en de zool is uitneembaar. De rubberen zool heeft een grof profiel. Hierdoor heb je veel grip, wat de schoenen ideaal maakt voor hardlopen. Door het neutrale uiterlijk van de schoen, past deze bij iedere sportoutfit. 

2. Nike Court Borough Mid Wit

Deze mooie witte damessneaker heeft een hoog model. Het bovenwerk van de sneaker is grotendeels van geperforeerd leer. De binnenvoering is textiel. De vraag is natuurlijk: houd je ‘m zo mooi wit? Wij raden je daarom aan deze sneakers vooral binnen te dragen. Zo blijft hij vlekkeloos. Ook deze schoen past bij elke outfit. 

3. Bjorn Borg R100 Low RBR

Deze sneaker is perfect om te dragen tijdens een workout, maar je kan ‘m ook casual dragen met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Het bovenwerk is een combinatie van suède en synthetische materialen. De voering is textiel en de zool is uitneembaar. Een echte stoere sneaker, voor de sportieve vrouw. 

4. Skechers You Inspire

Vind jij zwarte en witte sneakers te saai? En heb je liever een girly sneaker? Dan is dit roze exemplaar iets voor jou! Het bovenwerk van de schoen is volledig van canvas. De schoen is zo licht en flexibel dat het bijna voelt alsof je geen schoen aan hebt. Dat is natuurlijk heel fijn voor bij het hardlopen, het is net alsof je op wolken loopt. 

5. AQA panterprint

Ben je meer van de printjes? Dan is deze schoen iets voor jou! Deze print is lekker opvallend, een echte eyecatcher aan je voeten. De binnenvoering van deze schoen is volledig van leer. Het leren voetbed is uitneembaar. De rubberen zool zorgt voor optimale grip. 

Deze sneakers zijn te koop bij Schuurman schoenen.

Laatste nieuws