Ashley Graham poseert poedeltje naakt voor V Magazine

"Mijn cellulite bepaalt niet hoeveel ik waard ben als persoon," aldus het plussize-model

Plussize model Ashley Graham kent geen angst als het gaat om haar vrouwelijke vormen blootgeven. Ze is dan ook zonder moeite uit de kleren gegaan voor een photoshoot voor V Magazine. Het enige wat we zien is een net-top en haar vrouwelijke vormen daaronder. Met haar shoot probeert ze vrouwen ervan te overtuigen dat je geen maatje 34 hoeft te hebben om te stralen en mooi te zijn. 

Curves

Al van jongs af aan is Ashley door haar moeder aangeleerd dat cellulite slechts een bijzaak is. “Mijn cellulite bepaalt niet hoeveel ik waard ben als persoon”. Ze vindt het vreselijk dat jonge meiden zich zo druk maken om hun cellulite. “Who cares?! Ik ben van jongs af aan uitgemaakt voor dik, lelijk en minderwaardig. Ik probeerde erbij te horen als model, maar dat maakte mij niet gelukkig.”

Dieptepunt

“Rond mijn 18e kwam ik tot een dieptepunt. Ik vertelde mijn moeder dat ik stopte met modellenwerk en dat ik terug naar huis kwam. Ze zei dat daar niets van in kwam en dat dit is wat ik altijd wilde. Ze zei dat het niet uit moest maken wat andere mensen van mijn lichaam dachten, omdat mijn lichaam niet naar andermans verwachtingen zou moeten voldoen.” Door haar wijze woorden omarm ik nu mijn vormen en ja, ook mijn cellulite.” 

De beelden van de naaktreportage in V Magazine zijn dan ook prachtig! Bekijk een selectie van de beelden hier en hier

Lees ook: Man vraagt glutenvrije maaltijd in het vliegtuig, maar had dit nooit verwacht

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws