Body Secrets met... Holly Mae Brood

Met hun charisma, outfits en beeldige figuurtjes lichten de bekende beauty’s elke rode loper op. Maar ook zij hebben hun onzekerheden.

Body Secrets met... Holly Mae Brood

Holly Mae Brood (22) kennen we van Holland’s next top model, de film Sneekweek en Goede tijden, slechte tijden. Maar wat zouden haar Body Secrets zijn? 

Geheime wapen: "Over het algemeen eet ik alles waar ik zin in heb, ook patat en zo. Ik zit op de Dansacademie, dus calorieën verbrand ik toch wel. Heel soms let ik even extra op, dan staat er veel kwark op het menu en skip ik carbs zoals pasta en aardappels."

Personal Trainer: "Na mijn studie zou ik dat vast en zeker willen. Ik heb al twee jaar een abonnement bij de sportschool en ik ben – echt – nog maar één keer geweest. Ik heb iemand nodig die me een schop onder mijn kont geeft."

Altijd in mijn koelkast: "Kwark, komkommer en een pot Nutella. M&M’s bewaar ik ook in de koelkast, anders smelten ze."

Vandaag gegeten: "Vanochtend kwark met granola. Daarna een appel en ’s middags op het terras een broodje met avocado en truffelmayonaise en twee cappuccino’s. Tussendoor een yoghurtje bij de Yoghurt Barn – dat is echt niets voor mij, ik zou eerder naar de Smullers gaan. Maar mijn vriendinnetje Jessie-Jazz wilde daar koffie drinken. ’s Avonds is het bij een broodje kaas gebleven."

Secret sin: "Pannenkoeken met heel veel Nutella, vooral in het weekend. Verder heb ik een zwak voor Tony Chocolonely met karamel en zeezout."

Fit girl: "Op de Dansacademie volg je vaste lessen, variërend van klassiek ballet tot echte workouts. Dat is al snel vijf, zes uur per dag. Niet alle lessen zijn even intensief, maar je bent wel continu in beweging."

Onzekerheden: "Ehm, nou... niet echt. Ik heb geen borsten, maar ik vind dat helemaal geen probleem. Eigenlijk hou ik daar wel van. Heel af en toe, bij bepaalde outfits, denk ik weleens: een maatje meer mag."

Tip & Tricks: "Door voor en na je workout te stretchen, breng je je spieren op lengte. Dat geeft je een mooi figuur."

Crashen voor een rode loper: "Ooit héél erg gedaan voor een show in Istanbul. Ik weet hoe ongezond het is, maar ik kan me niet voor een langere periode aan een dieet houden. Liever eet ik een paar dagen bijna niets, dan knalt het er allemaal vanaf." 

Lees ook: Body Secrets met... Zimra Geurts 

Beeld: ANP