Deze nieuwe haarkleur is dé kleur voor 2017

Maak dus maar alvast een afspraak bij je kapper!

Deze nieuwe haarkleur is dé kleur voor 2017

Vergeet blond en brunette, want bronde is de nieuwe must-have haarkleur voor 2017. Deze kleur tussen blond en bruin geeft een warme look in de koude winter, maar ook een sunkissed gevoel in de zomer. Gigi Hadid doet al mee aan de nieuwe haartrend die bij elk seizoen van het jaar past.

Bronde babe

De colorist van de sterren, George Papanikolas, zegt er het volgende over: "Wat bronde over de hele wereld zo populair maakt, is dat het zowel warme als koele tinten bevat. Je kunt het percentage koele en warme tinten aanpassen aan de huidskleur en evengoed het mooie effect van bronde krijgen. Het is wel belangrijk dat de colorist de juiste kleur voor je huid pakt. Het zal de huid en de ogen meer accentueren". 

De warme kleuren zullen het mooist zijn in de gouden, amber of honingtinten. De koele kleuren kunnen variëren van koel naar neutrale tonen. Volgens Papanikolas zal bronde het beste pakken bij haar dat als medium tot lichtbruin is. Het zal ook op donker haar pakken, alleen moet het dan meer worden gebleekt. Bekijk enkele beelden van de haarkleur hieronder. 

Lees ook: Onthuld: Geheimen van mensen die nooit ziek worden

Bron: Health, Beeld: iStock, Instagram