Het eetdagboek van... Presentatrice en schrijfster Renée Vervoorn

Renée is presentatrice, schrijfster en mede- eigenaar van maaltijdenservice Clean Meals. Wat zou zij zoal eten?

Het eetdagboek van... Presentatrice en schrijfster Renée Vervoorn

Renée is presentatrice, schrijfster en mede- eigenaar van maaltijdenservice Clean Meals. Ze begon als model en kwam daarna als veejay terecht bij TMF en later als presentatrice bij SBS6 ‘Tabloid’ en ‘Wannahaves’ bij RTL5. Wat zou zij zoal eten?

7.00 uur 

"Als ontbijt maak ik eiwitpannenkoekjes voor mijzelf en onze jongste dochter Monroe. Met wat gedroogd fruit erbij plus een espresso en groene thee is dat een perfecte kickstart van de dag."

9.00 uur 

"s Ochtends train ik (hard)

bij 3SIXTY5 in Amsterdam. Heerlijk! Had ik echt even nodig!"

11.15 uur 

"Na het sporten ‘snack’ ik in de loop van de ochtend een bakje vers fruit, terwijl ik mijn zakelijke mails beantwoord en plannen maak voor de lancering van twee nieuwe, supergezonde cold pressed clean juices."

13.00 uur 

"Ik lunch met een goede vriend in Amsterdam-Zuid. We bestellen beiden een salade Niçoise met verse tonijn met daarbij een gemberthee. We hebben ontzet- tende mazzel met het mooie weer en genieten op het terras enorm van het herfstzonnetje."

16.45 uur 

"Eind van de middag heb ik een enorme trek in wat knapperigs en constateer blij dat er nog wat gegrilde groenten van gisteren in de koelkast staan. Yummie!"

19.00 uur 

"'s Avonds doe ik lekker makkelijk en eet ik een Clean Meals Lite - Ginger Chicken. Deze maaltijd is hoog in eiwitten en zeer laag in calorieën. Lekker, voedend en de ultieme ‘balansmaaltijd’!"

Over Renée 

Leeftijd: 40 jaar

Gewicht: 54 kilo

Lengte: 1,70 m

In shape? "We eten over het algemeen heel clean en gezond. Maar ik heb ook wel eens

een niet zo ‘brave’ week. Ik train het liefst bij 3SIXTY5 Personal Training, het bedrijf van mijn man Guy. Daarnaast doe ik aan yoga en pilates. Ik ben zeker niet het type dat alleen bezig is met m’n vetpercentage en alleen blaadjes sla eet in een restaurant. Dat vind ik zo ongezellig. Ik geniet – met mate – van lekker eten en houd van een gezellig wijntje." 

Lees ook: Het eetdagboek van... model Joëlle Witschge  

Beeld: ANP