Olivier Rousteing maakt exclusieve collectie voor Nike - en die is NU verkrijgbaar!

Voetbalnieuws waar je heel blij van wordt! NikeLab heeft samen met Franse designer Olivier Rousteing een collectie met een gouden randje uitgebracht.

Olivier Rousteing maakt exclusieve collectie voor Nike - en die is NU verkrijgbaar!

Voetbalnieuws waar je heel blij van wordt! NikeLab heeft samen met Franse designer Olivier Rousteing een collectie met een gouden randje uitgebracht. En helemaal mooi: je kunt 'm vanaf nu shoppen.

NikeLab x Olivier Rousteing: Football Nouveau

Franse designer Olivier Rousteing kennen we natuurlijk allemaal als creatief directeur van modehuis Balmain. Zijn creaties sluiten perfect aan bij de lijn van het lichaam. En wat je van deze crea bea niet verwacht had, is dat Olivier helemaal gek op voetbal is. Al vanaf zijn 10de was hij op het voetbalveld te vinden... En groot fan van Paris Saint German. Hij vond het dan ook fantastisch dat hij door Nike benaderd werd voor deze samenwerking.

"Fashion gaat normaal alleen over de glamour van/op/tijdens de catwalk. Maar in deze samenwerking met Nike gaat het om performance. De kleding moet de atleten op hun gemak laten voelen, lekker zitten en meer uit hen halen. Ik ben blij dat ik de eer heb gehad om hier samen met Nike een Football Nouveau-collectie voor te creëren."

Centraal stond voor Olivier de lifestyle van de atleten: hoe kunnen zijn creaties meer uit de atleten zelf halen en er nog steeds modieus uit zien? Ook hierbij staat het lijf centraal. Zwarte kleding, waarin ieders silhouette (zowel bij de mannen als de vrouwen) er krachtig uit komt. Olivier koos voor goud als finishing touch, de kleur van kampioenen. En of je nu wel of niet sport deze zomer, wel of niet naar het EK gaat kijken, deze collectie wil je hebben, kijk maar:

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via nike.com/nikelab

Lees ook: