Dit is dé makkelijkste manier veel verse groenten en kruiden binnen te krijgen

Het innemen van heel veel verschillende soorten groenten, kruiden en fruit helpt enorm om je goed en happy te voelen. Heb jij Frecious al een keer gep

Dit is dé makkelijkste manier veel verse groenten en kruiden binnen te krijgen

Frecious Slowjuice is in 2011 bedacht door Roos Nauta en is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder merk. Voor Frecious telt vooral de werkzaamheid van de heerlijke groentejuices. Het gaat een stap verder dan coldpressed juices. En dat maakt de juicefabriek uniek in de wereld!

Om je blij te voelen is het belangrijk gezond en fit te zijn; volgens Roos de basis van alles. Als fysiotherapeut merkte ze dat veel klachten te maken hebben met opeenhoping van afvalstoffen. Die kun je wel behandelen, maar het is beter als je het probleem bij de kern aanpakt.

Healthy & Efficient

Uit eigen ervaring – Roos heeft veel last gehad van de ziekte van Crohn – merkte ze dat inname van heel veel verschillende soorten groenten, kruiden en fruit enorm helpt om je goed en happy te voelen. Variatie is daarbij cruciaal, maar in haar drukke leven kostte ‘t veel moeite om al dat goeds steeds binnen te krijgen. Op zoek naar de meest efficiënte manier, kwam ze uit bij de slowjuicer. Slowjuices zijn gebaseerd op het principe van ‘goed kauwen’ zodat je lijf alles optimaal absorbeert.

Frecious perst in haar juicefabriek op de hand, vriest de slowjuice supersnel in en het wordt daarna direct met vrieswagens thuisbezorgd. Veel mensen starten hun dag ermee. Het is dé makkelijkste manier om veel, en vooral verschillende, verse groenten en kruiden binnen te krijgen.

Wil jij ook een Frecious pakket? Bestel 'm dan HIER.

Lees ook: