Moeder dist verkoopster

Moeder dist verkoopster. Het kopen van een baljurk moet een mooi moment zijn, maar bij dit tienermeisje verliep het helaas anders.

Moeder dist verkoopster

Moeder dist verkoopster. En hoe! Het kopen van een baljurk zou een mooi moeder-dochter moment moeten zijn, maar bij Megan Naramore Harris en haar tienerdochter verliep hun shopsessie bij Dillard's helaas anders.

Corrigerend ondergoed

Toen het meisje een rode jurk paste die haar moeder voor haar uitgekozen had, liep de verkoopster op hen af en zei het meisje dat ze écht corrigerend ondergoed moest dragen onder de jurk. Megan stuurde haar dochter meteen terug het pashokje in en sprak de verkoopster aan op het feit dat ze kritiek uitte op het lichaam van het tienermeisje. De moeder plaatste vervolgens onderstaande post op Facebook:

Dear sales lady at Dillard's Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming...

Posted by Megan Naramore Harris on Wednesday, January 20, 2016

Wij zijn het volledig eens met Megan. Tienermeisjes voelen zich al onzeker genoeg als ze de perfecte, maar vaak onrealistische lichamen zien van celebrity's. Als een verkoopster zich dan ook nog gaat uitlaten over het lichaam van een jong meisje terwijl ze een mooie baljurk aan het passen is, is het hek helemaal van de dam. Megan noemt haar dochter fit en mooi en zegt dat gezond zijn belangrijker is dan het hebben van een onrealistisch lichaamstype. You go girl!

She is not embarrassed, she is empowered!

Hopelijk heeft die akelige verkoopster haar lesje geleerd.

Bron: goodhousekeeping.com