Instagram account als parodie op #eatclean

Parodie op #eatclean door comédienne Bella Younger. Geen havermoutjes maar drank en chocoladerepen. Kijk en lach mee - op Happy in Shape.

Instagram account als parodie op #eatclean

Instagram account als parodie op #eatclean. Iets meer dan een halfjaar comédienne Bella Younger actief op Instagram. Bella begon haar Instagram account als reactie op alle #fitgirls en #eatclean posts die ze tegen kwam. Ze zegt “Ik scrollde uren per dag door Instagram en het enige wat het me bracht was een rotgevoel over mezelf.” Dus geen toasts met avocado en ei, havermoutjes met rauwe cacao poeder en zelfgemaakte quinoa salades met superfoods. Gewoon, witte boterhammen, drank en chocola. Binnen een week of drie explodeerde het Instagram account van de jonge grappenmaakster. “In het begin was ik bang dat het als pesten gezien zou worden, dat was namelijk niet de bedoeling. Het is gewoon een parodie op #eatclean trend.” Bekijk hieronder een aantal posts. Let vooral op de comments, die zijn hilarisch.

#eatcleantraindirty

Een foto die is geplaatst door Deliciously Stella (@deliciouslystella) op

Been milking this bad boy for days and Ive still got nothing! #youcantmilkanalmond #eatclean #givethecowsachance Een foto die is geplaatst door Deliciously Stella (@deliciouslystella) op