KLM komt met een joggingbroek speciaal voor het vliegen

Ideaal!
joggingbroek

Stap jij regelmatig in het vliegtuig voor business or pleasure, dan weet je dat een goede reisoutfit mega belangrijk is. We mean, in je nette kokerrok en strakke blouse zitten, is eigenlijk gewoon een flight from hell. Het allerfijnste is en blijft gewoon een oude, vertrouwde joggingsbroek. En dus heeft KLM voor het 100-jarige bestaan de handen ineen geslagen met Fred van Leer, om zo de ideale vliegoutfit voor je eerstvolgende vlucht te ontwerpen.

Trendy joggingsbroek

Daarmee is de limited edition Jet Legs-trainingsbroek een feit, en eerlijk is eerlijk: we like it a lot! Uiteraard heeft de broek de iconische KLM-kleur gekregen en is-ie volledig in de stijl van nu gegoten.

Want hoewel uit onderzoek is gebleken dat bijna 50 procent reizen in een joggingbroek als een no go zien, zou 44 procent het wel oké vinden als-ie er trendy uit zou zien.

KLM x Fred

Dat lieten KLM en Fred zich geen twee keer zeggen en dus was er voor beide partijen werk aan de winkel. De stylist ging aan de slag en zorgde voor een hip eindresultaat.

"Comfort en mode gaan vaak niet hand in hand. Niet in alledaagse outfit, maar al helemaal niet tijdens het reizen. En wie wil er nou niet fabulous uitzien in het vliegtuig en dat complimentje van je medereiziger scoren? Ik shopte speciaal voor KLM een look bij elkaar, waarbij ik de Jet Legs en een aantal andere favoriete items combineerde", aldus Fred

De broek is daarnaast ook nog eens super sustainable, aangezien het is gemaakt van gerecycled polyster en elastaan. De verpakking waarin de broek naar je wordt verstuurd is gemaakt van gerecycled plastic. Je shopt de broek nu voor €33,06 via de webshop van KLM.

Instagram: KLM


window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0e70ba321c4', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });