doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Blake Lively was onzeker over lichaam

Wie denkt dat celebs geen onzekerheden hebben, heeft het mis.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Blake Lively

Wie denkt dat celebs geen onzekerheden hebben, heeft het mis. Blake Lively laat weten dat ze na haar derde zwangerschap helemaal niet lekker in haar vel zat.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Onzeker

Blake werd in 2019 voor de derde keer moeder van een dochter. Daarna was ze erg onzeker over haar lichaam, zo vertelt ze op Instagram Stories.

De 33-jarige actrice blikt terug op een moment dat ze erg verwarrend vond. Drie maanden na de bevalling was ze te gast in de talkshow van Jimmy Fallon. Ze wilde er leuk uitzien, maar kon nergens een outfit vinden. 'Niemand kon me samples lenen, omdat ze mijn maat niet hadden. En zo veel kleding van andere winkels pasten me ook niet. Zo. Veel.', schrijft ze.

Geen goede boodschap

Ze neemt het grote merken kwalijk dat ze geen rekening houden met verschillende typen lichamen. 'Het is geen goede boodschap voor vrouwen wanneer hun lichamen niet passen in wat merken aanbieden', schrijft Blake. 'Ik zou willen dat ik me net zo zelfverzekerd voelde als nu, een jaar later. Dat lichaam heeft me een baby gegeven en produceerde al het voedsel van die baby. Wat een prachtig wonder. Maar in plaats van dat ik me trots voelde, voelde ik me onzeker. Alleen maar omdat ik niet in kleren paste. Hoe suf is dat.'

Blake roept modemerken dan ook op om een bredere selectie van maten aan te bieden.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');