Dit eet fit goeroe Fajah Lourens nou zelf op een dag

Ze deelt met haar boeken al haar kennis, maar wat eet Fajah nou eigenlijk zelf op een dag?

Fajah Lourens is on fire! De Killerbody-boeken blijven maar komen, met als laatste de bestseller Killerbody Lifestyle. Maar wat eet Fajah nou eigenlijk zelf op een dag?

Dagmenu

Een aantal jaar terug deelde Fajah op Instagram wat ze zoal eet op een dag. 'Mijn calorieën als ik me voorbereid op een shoot zijn ingedeeld zoals op deze foto. 1250 calorieën, maar ik krijg het amper weg. Als ik niet op dieet ben neem ik er 100/200 extra. LET OP dit is mijn behoefde. Reken die van jou uit via de tabellen in mijn boek. Misschien zit jij wel op 2500', schreef ze toen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Guilty pleasures

Maar, dat Fajah gezond eet, betekent niet dat ze enkel op broccoli en hüttenkäse leeft. Ook zij heeft zo haar guilty pleasures. Aan Beau Monde vertelde ze eens: 'Cheesecake en wodka zijn mijn guilty pleasures. En als mijn dochter spaghetti maakt, ga ik heus niet zeggen: 'Dat eet ik niet'. Mijn zoon vraagt vaak of hij iets lekkers mag, dus neem ik soms chocola voor hem mee. Ik wil niet dat hij hetzelfde krijgt als ik vroeger, dat hij doorslaat zodra hij het huis uitgaat.'

Niet te streng

Wat Fajah uit eigen ervaring ook wil meegeven, is dat je niet te streng moet zijn voor jezelf. Dat zorgt namelijk voor stress en werkt juist averechts. 'Je gaat dan juist vet opslaan. Als mensen ondanks een goed voeding- en sportschema niet afvallen, dan zeg ik altijd: stop even met alles. Stop met trainen, stop met gezond eten. Vaak vliegen de kilo’s er dan ineens wel af', vertelde ze onlangs aan Happy in Shape.

Bron: Instagram, Beau Monde, Happy in Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws