Rose Bertram pronkt twee maanden na bevalling met post-baby body op het strand

Maar ze laat óók zien dat social media niet altijd is wat het lijkt.

Nog geen twee maanden geleden beviel Rose Bertram van haar tweede kindje, nu staat ze alweer in swimwear op het strand.

Zon, zee en strand

De kersverse mommy of two geniet van een welverdiende vakantie in Dubai. Rose en hubby Gregory van der Wiel werden op 18 februari 2021 voor de tweede keer ouders van een dochter. De 3-jarige Naleya is nu grote zus van Zaylee. Al snel volgde de eerste vakantie met het nieuwste familielid, want ze hebben het koude Nederland verruild voor zon, zee en strand. Een 'meidenvakantie', zoals Rose zelf eerder beschreef op Instagram.

Stretch marks

Rose deelt al dagen jaloersmakende kiekjes waarop ze geniet van heerlijk eten, family time en stranddagen. Nog geen twee maanden na de geboorte heeft ze zich in een badbak gehuld en wauw, wat ziet ze er goed uit!

Hoewel het model snel na de bevalling alweer lekker in haar vel lijkt te zitten, betekent dat niet dat haar lichaam niet veranderd is. Na haar eerste zwangerschap maakte ze duidelijk dat social media niet altijd een juist beeld toont. Met een bikini kiekje liet ze zien dat ze net zoals vele andere mommy's groeistrepen op haar buik heeft gekregen. 'Omarm je stretch marks', aldus het model.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws