EOTB Jørney deelt foto van groeiende babybuik

Wauw, wat gaat dat snel!

EOTB Jorney zwanger

Jørney, bekend van Ex on the Beach, is alweer zo'n 17 weken zwanger. De vader is Odim, die ze leerde kennen tijdens het verleidingsavontuur. Op Instagram deelt ze een foto van haar groeiende buik; wat ziet ze er goed uit!

Zwanger

"Wat rondgaat over mijn zwangerschap is waar", vertelde Jørney vorige week in een vlog op haar YouTube-kanaal. "Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld is dat ik in alle rust samen met Odim goed wilde nadenken over welke beslissing wij gingen nemen en wij niet in een sociale media-gijzeling terecht wilden komen."

Ondanks dat Jørney nog niet precies weet hoe de toekomst met de kleine eruit gaat zien – zij en Odim zijn namelijk op dit moment niet meer samen – kijkt ze er naar uit om de baby te verwelkom. "Ik ben zo blij met de baby. Het is zo bijzonder dat een mens een klein mensje kan maken."

Babybuik

Jørney is nu 17 weken zwanger en kan niet wachten tot het zover is. "Hier zijn we. Zeventien weken in onze zwangerschap. De tijd willen versnellen zodat je je baby kunt zien, maar ook wanhopig willen bevriezen omdat je nog niet weet of je er klaar voor bent", schrijft ze.

Dat ze al 17 weken een baby in haar buik heeft, begin je nu goed te zien. Love Reality deelt op Instagram een foto van de trotse mommy to be met haar babybuik. Bekijk de foto HIER.

Ziekenhuisopname

De eerste weken van haar zwangerschap waren heftig. "Ik was zo moe en misselijk", deelt Jørney met Shownieuws. "In het begin moest ik alleen in de ochtend overgeven, maar later ook ’s middags en ’s nachts. Het werd steeds erger."

Het lukte Jørney niet om iets binnen te houden en de realityster viel snel veel af. Om aan te sterken werd ze dan ook in het ziekenhuis opgenomen. "Na één dag aan het infuus was ik al een halve kilo aangekomen. Dat ging gelukkig heel snel. Ik merkte dat ik het echt nodig had en voelde me echt weer mens worden." Uiteindelijk lag ze twee weken in het ziekenhuis.

Celebrities
  • Grazia
  • Ex on the Beach, Instagram