Zien: Annemarie Keizer deelt prachtige foto van groeiende babybuik

Stunning!

Annemarie en Simon Keizer

Simon en Annemarie Keizer maakten vorige maand met een paar droomachtig mooie foto's bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Inmiddels krijgt Annemarie al een prachtige babybuik, zo is te zien op een kiekje dat ze op Instagram deelt.

Babybuik

In juni lieten Simon en Annemarie Keizer met een paar droomachtig mooie foto’s weten dat zij opnieuw in verwachting zijn van een kindje. Hun vierjarige dochtertje Kiki wordt daarmee een grote zus! Nu deelt de zwangere Annemarie opnieuw een geweldige foto van haar zwangerschap, waar haar groeiende babybuik al goed op te zien is. Veel woorden heeft ze er niet voor nodig: onder de foto plaatst ze een hartje en een emoji van een zwangere vrouw. Ook laat ze weten dat haar man Simon het prachtige kiekje heeft genomen.

Reacties

Annemaries volgers zijn diep onder de indruk van de zwart-witfoto. “Wauw”, “Prachtig” en “Mooi” klinkt het onder andere in de comments. “Wat een mooi plaatje”, schrijft iemand. “Prachtig! Het blijft magisch”, laat een ander weten. Weer een ander schrijft: “Wauw, wat een prachtige foto.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Celebrities
  • Dingen voor Vrouwen, Grazia
  • BrunoPress, Instagram