Real Housewife Maria Tailor openhartig over aandoening

"Het is iets waar ik de laatste 10 jaar nooit publiekelijk over heb gesproken omdat ik dit erg persoonlijk vond."

Het allereerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is tot een einde gekomen. Gelukkig hadden we nog een reünie van Videoland tegoed. Vol met drama, drama en nog meer drama. Ook de haaraandoening van Maria Tailor kwam ter sprake en daar wil ze graag nog wat over kwijt.

Recap

In de realityserie zagen we hoe Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien een bondje vormden, Hella en Maria onafscheidelijk waren en Susanna zich wijselijk buiten de drama hield. En Sheila? Die kwam er at the end alleen voor te staan. Op de reünie wordt duidelijk waarom Maria tóch besloot afstand te doen van de oudste Housewife. Over Sheila zegt Maria: “Ze heeft echt hele nare dingen gezegd over mij. En dat vond ik zo onterecht.”

Haaraandoening

Het blijkt dat Sheila iets heeft gezegd over de haaraandoening van Maria. Iets waar ze zich nu genoodzaakt voelt om tekst en uitleg over te geven, zo deelt ze op haar Instagram. “Wanneer ik stress ervaar lijd ik aan haarverlies. Dit komt en gaat en is alleen aan de voorkant van mijn haar. Bij mijn babyhaartjes en mijn wenkbrauwen. Dus mijn haarlijn is niet zo mooi en vol als ik zou willen en mijn wenkbrauwen zijn totaal uitgevallen”, aldus de brunette. “Dit is allemaal op te lossen met haartransplantatie, maar dat wil ik doen op een geschikt moment waarbij ik een stressvrij leven leid. Wanneer dat ook zal zijn.”

Life changer

In de tussentijd is Maria druk bezig om een manier te vinden om toch tevreden te zijn met haar uiterlijk. “Ik draag geen pruik maar een CNC”, schrijft ze. “Dat is een systeem dat heel plaatselijk gezet kan worden. Voor mij aan de voorkant maar kan ook alleen voor volume aan de achterkant maar ook over het gehele hoofd.” De beauty vertelt dat het laten zetten van de CNC voor haar een life changer was. Om die reden heeft ze nu zelfs een speciaal Instagram-account aangemaakt, waar ze tips zal geven aan iedereen met haarproblemen die daar behoefte aan heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Verdrietig

Ook over de reünie wil Maria nog iets kwijt. “Het was voor mij een shock dat er op zo’n manier werd gesproken en geschreeuwd door de dames”, schrijft ze. “Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten. Totale onbegrip. Ik denk dat iemand willen kwetsen en daar het uiterlijk erbij willen halen een hele lage en zwakke manier is. Pesten in de ergste vorm wat mij betreft.” Toch trekt Maria iets positiefs uit deze nare situatie. “Wat mij betreft mag ik heel trots zijn op de vrouw die ik ben en hoe ik mij staande houd”, schrijft ze. En daar zijn wij het helemaal mee eens – you go, girl!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws