7x fijne hardloop essentials

Een nieuw PR kunnen we je niet beloven, een goede motivatie dankzij deze running essentials wel. 

hardloop essentials

Hardlopen wordt een stuk leuker met de juiste spullen. Waar je allemaal aan moet denken? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

1. Goede hardloopschoenen

First things first: een goede schoen is een must als je gaat hardlopen. Een goede schoen voorkomt namelijk blessures en maakt je run een stuk aangenamer. De Brooks Trace 3 zit comfortabel en heeft een demping die zacht, responsief en licht is. Speciaal voor pride stak ontwerper Adam Dalton Blake de schoen in een uniek jasje.

2. SPF

Bescherm je huid - ook in de winter - altijd met een goede SPF. Op zoek naar een SPF die goed intrekt en ook tijdens het sporten goed blijft zitten? Dan tippen we je graag de SUN Sport van Lancaster. Deze gezichtsgel is water- en sweatproof en glijdt dus niet van je gezicht af als je zweet.

3. Sportbeha

Vanaf augustus verkrijgbaar in Nederland

Minstens zo belangrijk als goede hardloopschoenen? Een goede sportbeha. De nieuwe Brooks Drive Convertible Run BH heeft verstelbare bandjes en een compressieondersteuning voor het hardlopen om u tegen te zeggen. Daarnaast is de beha ook nog eens gemaakt van hoog ademend en sneldrogend materiaal. Wat wil je nog meer?

4. Sporthorloge

Maak jij gebruik van een trainingsplan? Dan is het wel zo lekker als je je trainingsplan in je horloge kunt zetten. In de Garmin Forerunner 255S kun je lekker makkelijk je trainingsplan zetten! Zo hoef je tijdens je run niet steeds op je telefoon te kijken wat je moet doen.

5. Goede legging

Hardlopen wordt zoveel leuker - en fijner - als je een broek of legging draagt die niet afzakt. De Run Visible legging van Brooks zakt niet af, heeft handige zakken (ideaal voor je telefoon of oordopjes) én is ook nog eens reflecterend. Zo ga je veilig de straat op.

6. Schurende benen

Van pijnlijke schuurplekken tijdens het sporten wordt niemand blij. Smeer je dijen voor je run in met de Run Guard schuurstick om die pijnlijke schuurplekken te voorkomen.

7. Running Vest

Ook voor kleine afstanden mag je gerust een trailvest dragen, zodat je makkelijk drinken mee kunt nemen. Bovendien is een running vest ook ideaal om je telefoon, gelletjes of drinken in te bewaren.

Fit
  • Adobe Stock