Bezit jij het beste damesondergoed voor jou?

Genoeg om uit te kiezen!

HEMA

Draag jij al sinds je een kleine meid was hetzelfde type ondergoed? Je weet dan vast dat er verschillende soorten ondergoed bestaan, maar misschien niet welke voordelen elk slipje of string heeft. Ontdek hier of jij wel het juiste artikel voor down under draagt!

Betaald partnerschap met HEMA.

Slipjes

Dit is het meest gedragen vrouwenondergoed en overal verkrijgbaar: je koopt net zo makkelijk een exemplaar bij de dure lingerieshop als een prima HEMA-string. De string is verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen. De meest sexy variant is het stringslipje: erg revealing en bijna onzichtbaar onder een strakke broek. Bikinislips bedekken je wat beter, terwijl hipsterslips laag uitgesneden zijn en dus niet boven een lage broek uitpiepen.

Boxers en boyshorts

Deze undies zijn praktisch, goed bedekkend ondergoed dat je onderlichaam veel support geeft. Vrouwen die boxershorts dragen waarderen de losse pasvorm, waardoor je er heel vrij in kunt bewegen. Vooral onder baggy broeken zijn boxers een uitkomst – onder strakke kleding zie je vaak de pantylines, dus de naden en de vouwen van je ondergoed. Boyshorts hebben hetzelfde draaggemak, maar zijn wat flatteuzer en korter.

Strings

Dit is onderkleding van heel weinig stof gemaakt. Daardoor zijn ze ideaal voor onder een strakke broek – en erg geschikt om naar een sexy date aan te trekken. Maar veel vrouwen waarderen ze ook gewoon omdat er geen stof in de weg zit voor je bewegingen. Het type string wordt vaak aangeduid met een letter. G-strings en thongs laten nog iets aan de verbeelding over, maar V-strings en T-strings zijn gewoon hartstikke flirterig!

Panties

Niet te verwarren met de panty die rond je heupen en benen zit! Panties is een verzamelnaam voor bredere en vaak wat dikkere onderkleding die een losse of een strakke pasvorm kan hebben. Zowel de heupband als de beenopeningen zijn vaak voorzien van elastiek, zodat ze strak rond je lichaam sluiten. Panties worden als comfortabel en alledaags gezien, kunnen met stiksels versierd zijn en worden gemaakt van een enorme reeks textielsoorten.

Corrigerend ondergoed

Een paar van de items hierboven klinken misschien alsof je ze alleen op de catwalk kan dragen. Als je geen supermodellenlichaam hebt, dan kan corrigerend ondergoed je meer zelfvertrouwen geven. Deze onderkleding helpt om vetlaagjes rond je heupen, benen en buik weg te werken. Hierdoor zie je er slanker uit en valt je bovenkleding vaak mooier rond je lichaam. Dit ondergoed is meestal naadloos, zodat niemand doorheeft dat je het draagt.