De Beach Special van Happy in Shape ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Happy in Shape

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de Beach Special van Happy in Shape. Op de cover schittert parazwemster Lisa Kruger. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory Lisa Kruger

Dit wordt alweer de derde Paralympische Spelen voor Covergirl Lisa Kruger (23), die vijf medailles in de pocket heeft, waaronder een gouden. Hoe bereidt de parazwemster zich voor op de Spelen in Parijs? En welke hindernissen heeft ze daarvoor moeten overwinnen? ‘Door parasport raken mensen met een beperking geïnspireerd om groots te dromen.’

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Ook in dit nummer:

  • Ze is een van de meest gewilde topmodellen, en met een fanbase van bijna 80 miljoen Instagram-volgers beseft Gigi Hadid (29) heel goed wat voor voorbeeldfunctie ze heeft. Daarom loven we haar ook zo om haar levensmotto: ‘Eet gezond om fit te blijven, neem een burger om jezelf gezond te houden.’
  • Je lijf uitdagen, het avontuur opzoeken en je horizon verbreden. Dat doen we door te gaan hiken/trekken. Lekker dicht bij huis op de Veluwe, of verder weg met een huttentocht in de Alpen. Maar... hoe pak je dat aan?
  • Vakantie betekent even out of office, maar ook out of the gym. Maar, geen zorgen, ook tussen het zonnen, tapas eten en roadtrippen door kun je lijf en leden trainen. Hier zijn dé tips om fysiek (en mentaal) fit te blijven tijdens het reizen. Zonder al te veel inspanning.
  • Nee, uren bakken in de zon zonder bescherming doen we allang niet meer. Maar stiekem willen we wel graag die prachtige sunkissed look. We vroegen expert en dermatoloog Daniel Kadouch om zijn beste tips voor een gezond zomerhuidje.
  • Vergeet de drukte van de stad en alle dagelijkse beslommeringen. Spring op de fiets, laat de wind door je haar waaien en trap jezelf inclusief bagage naar de meest bijzondere (vakantie)plekken. Bikepacken is helemaal hot!

Dit en nog veel meer lees je vanaf nu in de nieuwste Happy in Shape!

Lifestyle
  • Tom ten Seldam