Oeh! Bij Lidl koop je nu je eigen SUP-board voor een klein prijsje

Altijd en overal op je board kunnen stappen? Say no more!

SUP-board

Suppen is de laatste jaren enorm populair geworden en wij snappen helemaal waarom. Het is niet alleen heerlijk rustgevend, maar je traint ook nog eens enorm veel spiergroepen. Leuk om één keer in de zoveel tijd een board te huren en het water te trotseren, maar je kunt natuurlijk ook je eigen gear bemachtigen. Zo kun je het water op wanneer je maar wilt!

Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddling en is de laatste jaren een zeer populaire watersport geworden. Bij deze balanssport sta je op een grote surfplank op het water en gebruikt een peddel om vooruit te komen. Suppen kan zowel op de zee als op vlak water gedaan worden. Je verbrandt hartstikke veel calorieën bij het suppen. Als je een intensieve route doet, waarbij je snel peddelt, kan je wel 400 calorieën verbranden. Doe je het rustig aan? Recreatieve suppers verbranden alsnog zo’n 200 calorieën per uur.

Nog meer voordelen

Naast dat je calorieën verbrandt, train je ook veel verschillende spiergroepen. Het is echt een total body workout. Je benen, billen, buik, rug, schouders en armen worden aan het werk gezet. De kans op spierpijn na een middagje suppen is dus flink aanwezig. Ondanks dat het suppen dus best een pittige workout kan zijn, kan je ook heel ontspannen worden van suppen. Wanneer je in een rustige omgeving supt, kan je heerlijk je hoofd leegmaken. Laat je gedachten op de golven meevaren, terwijl je ook nog eens je complete lichaam traint. Win-win, nietwaar?

SUP-board van Lidl

Lidl snapt dat wij met dit warme weer liever een watersport beoefenen dan staan te zweten in de sportschool. Zij verkopen namelijk een opblaasbaar SUP-board, zodat jij op elk gewenst moment erop uit kunt gaan om te suppen. Nederland is een land met veel water, ideaal als suppen je hobby is. Maar het kan ook op reis!

Het board van de budgetketen is opblaasbaar en wordt geleverd met een handige draagtas, een luchtpomp en een verstelbare peddel.

Lidl

De set is voor zowel fervent suppers als beginners een aanrader. De plank is breed genoeg en heeft daarnaast een fijne anti-sliplaag waardoor je niet snel uitglijdt. Je bestelt het complete pakket voor €149 in de Lidl webshop. Suppen maar!

Fit
  • Lidl, Fem-fem
  • Adobe Stock