Winactie: maak kans op een original Manipura Crystal-Infusion Gem Water Bottle

Succes!

Manipura

Kans maken op één van de vijf glazen waterflessen met natuurlijke edelstenen van Manipura? Dit is wat je ervoor moet doen!

Manipura

Het Amsterdamse merk Manipura werd in 2015 opgericht door Tati en haar partner Asaf. Het koppel heeft een passie voor het maken van mala’s. Dit zijn gebedskettingen met edelstenen die tijdens meditatie gebruikt worden om mantra’s te tellen.

De oprichters maken mala’s met natuurlijke edelstenen die op een eerlijke manier gewonnen zijn. Het maken van dit soul-sieraad inspireerde hen om meer handgemaakte en zinvolle sieraden en producten te maken die een positieve verandering bij mensen teweegbrengen.

Zo ook deze hoogwaardige glazen waterflessen met natuurlijke edelstenen van kristal. De flessen zijn eyecatchers met een bijzondere werking, want wanneer je ze vult, wordt het drinkwater direct in contact gebracht met de helende, kristallen edelstenen, die je reinigen, opladen en inspireren.

Win

Kans maken op één van de vijf flessen? Zorg dat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief. Hoe je dat doet, vind je in het kader rechtsboven op de site. Daarnaast moet je ons volgen op Instagram en Facebook.

Check? Stuur dan een mailtje naar marketing@pijpermedia.nl met 'Winactie Manipura' als titel. Daarin leg je uit waarom jij moet winnen en geef je jouw NAW-gegevens op.

De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht. Good luck!