Dit interactieve Instagram museum van Anna Nooshin wil je bezoeken

Wie kent Anna Nooshin niet? De creatieve duizendpoot is altijd bezig met het bedenken van gave concepten en kwam op het idee om een museum te openen. Na anderhalf jaar brainstormen en plannen is het bijna zo ver: 3 juli opent haar museum, het grootste interactieve Instagram museum van Europa genaamd The Upside Down Amsterdam, zijn deuren.

The Upside Down Amsterdam

Instagram waardig

Ben je gek op leuke foto's en deel je die ook graag? Dan ben je bij The Upside Down Amsterdam aan het juiste adres. Het museum dat begin volgende maand opent is namelijk een Instagram museum wat betekent dat het met 25 verschillende rooms en decors is ingericht om de tofste kiekjes te maken.

Je wandeling door de kamers is als een avontuur waarbij je kennismaakt met verschillende thema's. Zo is er de 'Royal Room' waar je op je kop staat, ervaar je het leven onder zeeniveau in de 'Infinity Room', wandel je in 'Candyland' een chocolate shower in en hoor je muziek van allerlei Nederlandse talenten. Leuk én gaaf, want zo kun je een museum op een hele nieuwe manier ervaren.

Meer dan dat

Maar er is meer dan fun. Oprichter Anna Nooshin vertelt namelijk dat ze niet 'gewoon' een Instagram waardig museum wil neerzetten: "We willen een verhaal vertellen over het Nederland van nu en bezoekers en creatieven de kans geven zich volledig in de ruimtes te ontplooien. Daarnaast  is één van onze belangrijkste pijlers naast entertainment ook educatie en zullen wij ons bezig houden met lezingen en masterclasses waar ervaren content creators en influencers hun creatieve passie delen met onze bezoekers."

Bij dit creatieve proces is iedereen welkom, want een belangrijke waarde van het museum is inclusiviteit.

Genoeg foto's gemaakt en informatie tot je genomen? Na de experience kun je plaatsnemen in het lunchcafé van het museum.

Klik hier voor tickets en meer informatie.