Weg met de rimpels op je knieën

Ein-de-lijk is er een oplossing!

Weg met de rimpels op je knieën

Je moet er helaas wel even flink voor in de buidel tasten, máár er is dan eindelijk een oplossing voor rimpelige knieën. Dokter Gabriela Mercik heeft in haar Harley Street kliniek de oplossing voor het probleem waar veel vrouwen tegenaan lopen: rimpelige knietjes. Dankzij haar is dit dus niet voor lang meer. 

Why, tell me why

Voor ons gezicht gebruiken we de beste crèmes en andere verzorgingsproducten, maar de knieën worden vaak vergeten. De ouderdom slaat op deze plekken dan ook hard toe. Als je mooie, strakke en misschien een beetje gebruinde benen hebt, horen daar natuurlijk geen rimpelige knieën bij. Maar hoe komt het toch dat die knieën zoveel meer gerimpeld zijn dan de rest? "De knieën bevatten simpelweg meer huid. Ze moeten bijvoorbeeld ook kunnen buigen en hebben dan voldoende huid nodig om uit te rekken. Deze 'overtollige' huid wordt slap en rimpelt als je rechtop staat". 

Hulptroepen

Voor bijna 2900 euro kun je hier iets aan laten doen. Met de knielift worden er draden gebruikt die onder de huid als een soort ondersteunend gaas worden ingebracht. Deze draden lossen ongeveer na een jaar weer op, maar in de tussentijd heeft het lichaam daar collageen, elastine en hyaluronzuur omheen gebouwd. Dit verstevigt de huid en vertraagt het verouderingsproces. Het effect duurt ongeveer twee jaar. Dit alles geldt trouwens ook voor de ellebogen. 

Lees ook: Zo kreeg Khloé Kardashian haar Revenge Body 

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock