Body secrets met... Olcay Gulsen

Olcay kennen we van SuperTrash, ST. Studio en beautysalon Flawser the Embassy. Wat zijn haar onzekerheden?

Body secrets met... Olcay Gulsen

Olcay kennen we van SuperTrash, ST. Studio en beautysalon Flawser the Embassy. Wat zijn haar onzekerheden?

Leeftijd: 36 jaar

Privé: Woont samen met haar vriend Frans

Geheime wapen: "Ik heb geen echte geheimen om in shape te blijven. Ik heb periodes dat ik enorm aan het sporten ben en dan ineens doe ik maandenlang helemaal niets. Maar ik ben wel meestal zo weer in shape. Drie bezoekjes aan de gym en ik ben weer ‘terug’."

Personal trainer: "Ik heb een aantal jaren gebokst met een personal trainer en dat is mij altijd goed bevallen. Ik was er ook goed in, dan is het sowieso leuker. Ik ben ermee gestopt, omdat ik door het boksen te veel spierenmassa ging opbouwen. Pilates en rennen past meer bij mijn lichaam."

Altijd in mijn koelkast: "Wodka!" 

Vandaag gegeten: "Ik ben de dag begonnen met koffie... en meer koffie. Tussen de middag heb ik komkommer en vier crackers met kaas gegeten. Mijn avondeten was een pasta- salade. Bij thuiskomst stond er Surinaams eten op tafel, helaas kon ik dat niet weerstaan, dus dat heb ik ook nog gegeten."

Secret sin: "Popcorn en Raket ijsjes."

Fit girl: "Mijn workouts bestaan uit een uur- tje rennen langs de Amstel in Amsterdam. Daarna volg ik op YouTube wat sportlessen van bekende sportvloggers. Ik ben bijvoor- beeld verslaafd aan Rebecca-Louise. De Victoria Secret-workout is perfect voor mij!

Onzekerheden: "Ik denk dat iedere vrouw die wel heeft. Het lijkt ook nooit goed genoeg te zijn. Dus ik kan ook echt twijfelen of ik niet te vol lijk als ik een outfit aantrek. Maar ik heb niet per se body onzekerheden. Ik ben eigenlijk wel tevreden met wat moeder natuur mij heeft gegeven."

Tip & tricks: "Ik vind het mooier om af en toe wat kilootjes te zwaar te zijn dan te weinig te eten en daardoor een ongezond en ouder gezicht te krijgen. Vrouwen die goed in hun vel zitten, vind ik vaak het meest aantrekkelijk. Gewicht is voor mij niet altijd het belangrijkste."

Crashen voor een rode loper: "Daar doe ik niet aan, omdat ik dat nooit kan volhouden. Ik vind het knap hoe sommige mensen gewoon niet eten, ik kan dat niet. Het leven is te kort om altijd maar op dieet te zijn."

Lees ook: Body secrets met... Stephanie Tency 

Beeld: ANP